5 responses

 1. V.Vasile
  august 6, 2018

  Ce-i pasa lui paturica, arde gazul lui, nu ,pentru ca toate cozile de topor, au ridicat labele si au votat 1100 litri de carburant /luna pt. emanat.
  Abia astept sa veniti sa-mi cereti din nou votul gargaragiilor….

  Răspunde

 2. Ion
  august 6, 2018

  Eu ma si mir cum de-i mai rabdă pămîntul! Huuuuooooo, mizerabililor, numai la buzunarul vostru vă gîndiți! Încă putin si veti da socoteală, ordinarilor!

  Răspunde

 3. Doina State
  august 6, 2018

  O ora si 5 minute la coada la podul de la Preluca. Evident, nu lucra nimeni.Asteptarea asta mi-a adus aminte de mesajul transmis prin placutele de inmatriculare in Suedia a autoturismului marca Audi. N-am nimic altceva de adaugat decat afixul “multa”. Tot PSD dar mai ales laudarosului de la CJ care nu scapa nici o ocazie sa se pozeze printre fiare si crengi si sa se laude si sa minta.

  Răspunde

 4. mihnea1
  august 6, 2018

  Acesta este respectul fata de platitorii de taxe. Ne dispretuiesc si ne desconsidera. Se plimba cu jeep pe banii nostri, se lauda pe banii nostri, deconteaza totul pe banii nostri, da pomeni la biserici din banii nostri, merge in strainatate pe banii nostri. Ca si cum nu ar fi suficient ca e un trantor pe banii nostri, mai si fura din banii nostri. De fiecare leu furat sau cheltuit abuziv sa va cumparati lumanari. Absolut toti cei care furati si distrugeti tara.

  Răspunde

 5. dan
  august 9, 2018

  sat BOCANCEA NU EXISTA MACAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop