7 responses

 1. constantin
  august 1, 2018

  Din pacate trec peste acel pod de cel putin doua ori pe zi si cunosc in detaliu desfasurarea lucrarilor.Sa nu credeti ca mi-am pus vre-o speranta in vorbaria si prezenta lui Arsenie.Habar nu are despre ce e vorba si poti sa-i vinzi orice, ca le ea de bune.Societate de constructii care lucreaza la acel pod nu are nici un interes sa urgenteze lucrarile.Se apuca de lucru pe la ora 8(opt)iar la orele 15.00 ard mangalul si pleaca.Pe sub pod se putea sa organizeze o varianta pentru masinile mici.Dar cu cine.

  Răspunde

 2. Maria Sfetcu
  august 1, 2018

  Domnu’ Muraru,vreți să facem un pariu? Dacă podețul de la Preluca era să zicem ăla de dintre Oșlobeni și Budești era reabilitat în maxim 3 săptămâni?
  Ce ziceți mai faceți pariul? Atunci să fi văzut desfășurare de forțe, de parcă ar fi fost războiul din Afganistan!
  Cât dispreț au cei aleși față de noi cei care i-am ales! Nu le-ar plezni obrazul de rușine. Mi se întoarce stomacul pe dos.
  O zi frumoasă tuturor.

  Răspunde

 3. Diana
  august 1, 2018

  De la o mizerie de om nu puteti sa va asteptati decat la solutii mizerabile.

  Răspunde

 4. Ion
  august 2, 2018

  Toate drumurile duc la puscărie!

  Răspunde

 5. valisor
  august 2, 2018

  Ce tot atâta cârcoteală? Putea fi mult mai rău! Și dacă tot e loc, atunci va fi… pur și simplu pentru că ăștia poate! La ce noaptea minții ne inspiră în ziua alegerilor, următorul derbedeu de județ va avea și “dunga roșie pe buletin”. Să ne trăim, tovarăși!

  Răspunde

 6. Tanti Paraschiva din Bicaz
  august 5, 2018

  Un schimbator de valuta ajuns presedinte se tot poza ca o (***) langa podul de la Preluca si se tot lauda de vreo 5 ani incoace cum va repara el podisca asta. Uite ca timpul a trecut si la pod se sta ca la vama, cozi de 10 km. Acolo nu mai lucreaza nimeni de vreo saptamana. Probabil SRL ul lui Soseta a dat faliment sau vrea deja bani, iar Sose n-are bani, n-a incasat de la termopane. Doamne, in ce situatie a ajuns judetul asta aflat pe mana unui (***) infumurat si inconstient

  Răspunde

 7. un cetatean
  august 5, 2018

  O ora la pod la Preluca. Unde-i (***) ala de Soseta (***) care se poza pe pod si se boldea printre sarme, sa fac o poza si eu cu cel mai mare (***) din judetul Neamt la care inca nu a ajuns pesta? Sa vina ca vreau sa-i dau si eu o (***) Penal ordinar.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop