9 responses

 1. constantin
  iulie 30, 2018

  Ce ar trbui sa mai faca Arsenie pentru a primi pedeapsa cuvenita.Ce fel de oameni sunt la PSD Neamt de se mai lasa condusi de un asemenea om.Unde apare Arsenie apar si hotiile.Prin fibra lui acest om nu poate fi serios.El nu poate dormi seara daca nu a facut un ghiseft.Priviti la el cand apare in locuri publice :imediat ii fug ochii dupa o hotie sau mai multe.Niciodata din angajamentele luate nu le duce la indeplinire.Si-a gasit fraierul in Panaite.Un alt parvenit marca Stefan.A platit cam scump scurtul mandat de prefect.Fara bani e un putulica ratacit.Acum viseaza primaria P.Neamt.Vise cucoane vise .Noul sediu al tau va fi in Bacau Gen.Gusa.Cred ca va sosi timpul cand ve-ti da socoteala in fata legii.

  Răspunde

 2. Ion
  iulie 30, 2018

  În loc de soseta sa-i spunem termopan, cînd ne plictisim. A naibii treabă, merg afacerile ca unse cînd esti cocoțat pe scheletul județului. Că atît a mai rămas din el. Sictir, termopan!

  Răspunde

 3. Diana
  iulie 30, 2018

  Dl. Constantin, mare dreptate aveti, niste spagari asa cum respira. Culmea este ca nu sunt niste hoti cu staif, sunt niste taranoi geluiti, prosti cat cuprinde, care nici macar o hotie nu o fac in mod destept. Auzi la el, are pretul pe metrul patrat la geamuri cat costa un metru patrat de constructie. Niste hapsani prosti, fara Dumnezeu, chiar daca se roaga si pupa icoane. Bai muie (gura, potrivit DEX), crezi ca poti cumpara iertarea lui Dumnezeu dupa ce furi? Mai ales ca in nemernicia ta incerci sa-ti cumperi iertarea tot din banii nostri. E de o prostie si un penibil cum rar ne-a fost dat sa vedem. E bolnav, traieste in alta lume. Mai e putin, tic-tac.

  Răspunde

 4. Stroe Macovei
  iulie 30, 2018

  E uluitor cat de proaste sunt oile care il urmeaza pe inculpatul la puterea 3. In timp ce oile bateau cu copitele lor de oi proaste casa cu casa ca sa convinga lumea sa nu mai voteze cu PDL si Pinalti, ci cu PSD, Inculpatul vindea Partidul social Democrat lui Stefan. Asa se explica faptul ca oamenii pregatiti si seriosi din PSD au fost pur si simplu ejectati din partid, fiind inlocuiti cu adversarii politici care au distrus Romania. Dar pe inculpat nu l-a interesat nimic altceva decat sa castige ei. Pentru TRADARE SI PREJUDICII DE IMAGINE ADUSE PSD, PENALUL ASTA TREBUIE EXCLUS URGENT DIN PARTID. Dar cine, ca oile au ramas oi.Proaste.

  Răspunde

 5. Iuly
  iulie 30, 2018

  Este halucinant și sfidător, totuși tupeul ordinar al lui (***) acesta de Panaite , SE VREA PRIMAR DE PIATRA NEAMT !?!!
  Doamne ferește ! Asta uita ca locul lui este la Coada Vacii!!!
  PS! Dacă avea firma nu era incompatibil??? ANI – ce face?

  Răspunde

 6. Airinei TARGU NEAMT .TERMOPANE SPITAL??
  iulie 31, 2018

  Dar tamplaria termopan cu care a imbracat acum 3-4 ai policlinica si spitalul de la Targu Neamt,cand se cerceteaza???In decembrie acum cativa ani spitalul TARGU NEAMTera umplut cu termopane.

  Răspunde

 7. Filip P
  iulie 31, 2018

  Un derbedeu care si-a cumparat diplome si s-a cocotat la CJ. Un impostor

  Răspunde

 8. mihnea1
  iulie 31, 2018

  Termoanele fac parte din categoria de furturi cu acte. Iar pretul era stabilit de soseta dupa un dialog ce continea invariabil urmatoarea debitare: “ce plm, fa termopanele la preturile astea ca altfel te f.t”. Credeti sau nu, asta e nivelul. Verificati absolut orice constructie facuta de autoritati in judet sa vedeti cine a pus termopane si mai ales la ce bani. La spitalul Tg Neamt a rupt la preturi, asta explicand si de ce il tine in functie pe directorul spitalului trimis in judecata pt frauda cu fonduri europene. O gasca de penali si infractori.

  Răspunde

 9. Ell
  august 4, 2018

  IL TIN MINTE CAND SCHIMBA VALUTA LÂNGĂ FLORARIA CAMELIA DIN TG NEAMȚ

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop