4 responses

 1. vasilache
  iulie 16, 2018

  Ionele nici nu știi cât de părnăiaș incepi sa fii. In jurul tau toata lumea asteapta sa te vada la bulau, ai imputit aerul in consiliu si in judet.. Ia o si pe prefectureasa in cadere…..

  Răspunde

 2. viorel
  iulie 16, 2018

  Am observat uneori cât de galant era Arsene cu Dragnea încercând să-i deschidă ușile pe la Parlament sau Senat. Îl rog eu acum pe Arsene să facă aceleași gesturi galante cu Dragnea să-i deschidă ușile și la PENITENCIAR întrucât acolo le este locul.Sunt consecințele voturilor din teritoriu cumpărate cu țuică,brichete ,țigări ,găini , șorțuri,găleți. În rest pentru binele cetățeanului este zero tăiat în patru.

  Răspunde

 3. Maria Sfetcu
  iulie 16, 2018

  Va fi frumos de vazut daca nu cumva Daddy va umbla la C.P. si C.P.P. si astfel prin ricoseu sa scape si Barosanu’ Ionel. Cert este un singur lucru: prea cu nesimtire au dat iama in curte, a cam sosit putin vremea sa mai si raspunda pentru toate ticalosiile care le-au facut!
  O zi frumoasa tuturor.

  Răspunde

 4. Diana
  iulie 17, 2018

  Pana pleaca la puscarie mai capata si el niste comisioane din lucrarile de la inundatii. Probabil asta face in fotografie, ii multumeste lui Dumnezeu ca a venit potopul peste niste amarati ca sa poata ciupi niste bani rapid cu ajutorul lui aqua park.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop