6 responses

 1. Maria Sfetcu
  iulie 12, 2018

  Despre ce vorbim? Sa taiem de la sefi sa cumparam un utilaj specializat pentru ecologizare lacului? Cum va puteti inchipui sa renunte Barosanu’ sa cheltuiasca niste banuti la Munchen ca sa faca poze unul altul pe lacul de acumulare de la Bicaz sau pe oricare luciu de apa detinut de statul roman. Si cum credeti dumneavoastra ca cei de la Hidroelectrica sa cheltuiasca nu sa incaseze? Statul, ca e prin autoritatile sale sau societatile sale comerciale, cheltuiesc numai pentru bunastarea sefilor pusi politic, nu pentru activitati cetatenesti. Actiunile cetatenesti le fac oamenii de rand, prostimea, sau ONG-urile! Hai sa nu ne mai enervam cu astia, ca nu putem sa le facem nimic.
  O zi frumoasa tuturor!

  Răspunde

 2. Ana
  iulie 12, 2018

  Oameni buni, problema gunoaielor plutitoare n-are rezolvare. Dacă se rezolvă, adio spălare de bani, adio contracte pentru salubrizare, adio sursă de păcăleli electorale!
  Ca și în cazul câinilor fără stăpân.
  Ca și al drumurilor reparate ”ca la noi”.
  Ca al alunecărilor de teren șamd.

  NU LE PASĂ! Dacă le păsa, în 30 de ani se putea face o legislație clară în domeniu, se puteau pune în practică, pe bani europeni, programe de strângere selectivă a gunoaielor, de reciclare șamd.

  Mai rău e că nici oamenilor de rând nu le mai pasă.

  Răspunde

 3. Bicajanu Constantin
  iulie 12, 2018

  Problema-i alta ! Ce te faci ca iei o scula de genul asta chiar si second hand si dai vreo 120-150.000 Euro si cind te duci la licitatie de prestari servicii ecologizare luciu de apa cistiga unii ca SC ECO RIVIERE TOTAL TROMPETA SRL ?Lamuriti-ma cum credeti ca s-ar putea rezolva situatia ?Poate pina la urma cei care au in exploatare si administrare luciul de apa de pe urma caruia cistiga tone de bani ar trebui sa rezolve si aceasta chestiune si poate resusciteaza HIDROSERV dindu-i in executie acest tip de serviciu si cei 900.000 lei cit costa anual lucrarile numai pt L.Izv.Muntelui sau poate cei de la mega societatea de prestari servicii a CL Bicaz SC PUBLISERV BICAZ SRL se gindeste sa faca o investitie in utilaje si sa asigure serviciile de ecologizare a lacului care intr-o suficienta proportie se afla pe raza UAT Bicaz ?La cit este de capabila Managerul respectivei societati la cit de pregatita a fost la concursul de ocupare a postului ma si mir ca nu i-a venit aceasta idee care ar putea aduce o caruta de bani la bugetul societatii si ar rezolva o problema a comunitatii care afecteaza imaginea acesteia si activitatile de servicii in turism ale agentilor economici din zona platitori de taxe si impozite la bugetul local an de an .

  Răspunde

 4. Ion
  iulie 13, 2018

  Dom’le, ăstia nu vor sa facă nimic, vor sa p raduiasca bugetul si sa-si mai facă 100 de case, sa-si cumpere masini si mai scumpe, sa facă vacante in Caraibe! Stiu ca ne iau pe toți de prosti, dar nu chiar toți suntem prosti! Ce sa le mai ceri, cînd toti sunt niste incompetenți, dar toți!

  Răspunde

 5. Diana
  iulie 13, 2018

  Cum sa cumpere o masinarie atat de eficienta? Nu mai au spatiu pentru hotii, daca totul s-ar rezolva atat de usor. Ca dovada, aud de la cunoscatori ca acea firma (aproape) fantoma, Riviere daca nu gresesc, a fost scoasa de pe Lacul Izvorul Muntelui si i s-a dat contract pe …lacul Batca Doamnei. I-au scos din ochii d-voastra, ai presei, si i-a dat un contract banos mai la dos. Despre ce vorbim, daca nu despre hotie calificata.

  Răspunde

 6. valisor
  iulie 16, 2018

  Nu mai departe de ieri, întâmplarea a făcut să mă crucesc la ce istorie a gunoiului din lac am auzit de la un necunoscut, dar mi-a plăcut,
  la prima vedere(auzire) o “teorie a conspirației” pe cât de paranoică pe atât de probabil adevărată dacă e să aruncăm o privire retrospectivă la tot ce le-a putut trecea prin mințile lor de maimuți “budiști”(budă, nu Buda) cunoscuților tâlhari ce storc banul public și din rahat uscat.
  Ideea e că ei înșiși, pe perverse căi lăturalnice, ar fi principalii autori ai munților de gunoaie din lac, autori ca atare ci nu printr-o convenabilă neglijență, manelisturismul contribuind într-o mult mai mică măsură, iar locuitorii din bazinul hidrografic al Bistriței din amonte de barajul totuși V.I.Lenin, foarte gospodari dealtfel, fiind de-a dreptul pe nedrept blamați că ar arunca gunoiul în… de fapt propria ogradă.
  Prima mea reacție a fost de a mă râdea în hohoturi în sinea mea, dar după un raționament în scurt-circuit și totuși rezonabil zic eu, nu mai sunt chiar așa de sigur că ar fi total departe de a fi așa. Știe cineva ceva “științific” ce ar conduce la identificarea unui probabil sâmbur de adevăr? că așa hal de crimă cu premeditare de departe-ar bate Iadul!
  S-auzim numai de rele, fie ele și povești!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop