Mesajul unui profesor către președintele Iohannis: „Nu trebuia să respectați regulile, pentru că partea adversă luptă după reguli pe care le schimbă din mers”

4
301

 

Domnule Klaus Iohannis,

Ar fi trebuit să mă adresez cu Domnule Președinte, dar nu cred că mai este cazul. Cred că este a patra scrisoare pe care v-o scriu, dar nu mai sunt deloc interesat dacă voi primi răspuns, răspunsul l-am primit pe 9 iulie 2018, nu numai eu, ci majoritatea românilor. Domnule Iohannis, ați dezamăgit crunt și ați dat o lovitură decisivă speranțelor românilor pentru normalizarea situației din țară. Acum sunt convins că vă ascundeți în spatele unei Constituții prost făcute, încercând s-o respectați de formă, în timp ce Dragnea și ai lui nu sunt nevoiți s-o mai încalce, o modifică cum doresc, fără să țină cont de nimeni și de nimic. Probabil că dumneavoastră nu v-ați dat seama că în acest context ați devenit singura speranță reală a celor ce luptă împotriva corupților și semianalfabeților. Dumneavoastră sunteți simbolul care se opune aservirii justiției, pentru că acest lucru se va întâmpla, dar prin actul de ieri ați dat mână liberă infractorilor din guvern și parlament. Partizanii dumneavoastră vor încerca să vă scuze spunând că nu aveați ce face din punct de vedere constituțional, că trebuia să respectați anumite reguli. Dar în această luptă urâtă nu trebuia să respectați regulile, pentru că partea adversă luptă după „reguli” pe care le schimbă din mers, după cum dorește și după propriile interese. Sunt adeptul legalității, dar numai dacă este normală. Atunci când ați respins primul ministru numit de Dragnea, nu am fost de acord cu dumneavoastră, pentru că ei câștigaseră confortabil alegerile și prezentaseră un program ademenitor, pe care însă nu l-au respectat. De fapt, tot programul lor este să-l spele pe Dragnea și să-i salveze pe corupții și infractorii din jurul acestuia, toată lumea și-a dat seama de acest lucru, la fel ca și dumneavoastră. În acest moment, lupta este care pe care, iar dacă ei încalcă orice reguli, de ce trebuie să le respectați dumneavoastră? Refuzând revocarea doamnei Koveși, urma suspendarea dumneavoastră. Dacă poporul decidea să rămâneți președinte, iar rezultatul referendumului este sfânt, puteați cere tot prin referendum dizolvarea parlamentului și înscrierea acestui drept în constituție. Oricum acest parlament este ilegal, pentru că prin referendum s-a stabilit ca numărul parlamentarilor să fie de 300 ! 
Iar pentru o reală independență a justiției, toate funcțiile importante să fie ocupate de specialiști remarcați pentru activitatea lor, aleși de magistrații din întreaga țară, nu numiți de partidele politice.
Domnule Iohannis, tindeți să deveniți o nouă dezamăgire a acestui popor și să intrați în lista neagră a unor președinți ca Iliescu, Constantinescu și Băsescu, cu specificația că în balamucul de azi ultimul ar fi fost mai eficient decât dumneavoastră !
Cu părere de rău !

Prof. Vălu Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

(Sursa Foto: www.favim.com)

Citeste si:

Profesorul Năstăselu îi scrie președintelui Iohannis: „GAFELE IMENSE PE CARE LE-AȚI FĂCUT ÎN CAMPANIE AU ARUNCAT ROMÂNIA ÎN BRAȚELE PSD-ULUI”

Scrisoarea unui profesor de istorie către președintele Iohannis: „V-AM CREZUT ALTFEL DECÂT CEILALȚI POLITRUCI, DAR SE PARE CĂ SUNTEȚI LA FEL”

PROFESORUL CARE ÎL CRITICĂ PE KLAUS IOHANNIS: „AM FOST ANCHETAT DE SECURITATE PENTRU CĂ AȘ FI VRUT SĂ-L OMOR PE CEAUȘESCU”

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

4 comments

  1. Stefan 11 iulie, 2018 at 10:07 Răspunde

    Domnule profesor, nu e deloc asa!Regulile trebuie respectate, altfel se duce naibii si urma de democratie in care traim!Nu stiu de ce acest site serios va publica elucubratiile despre „parlament ilegal” , „spalarea coruptilor”, etc.Nu stiu ce fel de profesor santeti daca nu pricepeti ca domnia legii inseamna respectarea ei de catre toata lumea, nu doar atunci cand ne convine!

  2. anca 21 iulie, 2018 at 10:24 Răspunde

    hopaaaa, au sarit pesedosii semidocti…Dl Profesor sugereaza ca Presedintele Romaniai ar fi trebuit sa lupte cu arme constitutionale pentru a nu ne trezi cu asemenea premier sau sa permita schimbarea prevederilor constitutionale prin alte acte normative…ceea ce se intampla si acum…nu aveti de gand sa va opriti? or sa va opreasca altii…cat de curand..Domnule pesedos stefan…dl Nastaselu este profesor de istorie si stie ce spune, iar dv ar trebui sa mai mergeti pe la scoala…mai ales de gramatica..

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.