(VIDEO) Pericol public!  Drum comunal transformat în pistă de raliu

2
448

Drumul comunal din localitatea nemțeană Tarcău a fost transformat în pistă de raliu de un individ inconștient. Fără să țină cont că se deplasează pe un traseu aglomerat, plin de copii și bătrâni, posesorul unui Mercedes a considerat că este locul și momentul potrivit pentru a-și testa bolidul spre disperarea sătenilor care au asistat neputincioși la testul auto. Nebunia a avut loc în urmă cu aproximativ zece zile pe DC 135, în zona sediului Ocolului Silvic Brateș și foarte aproape de locul unde, în iarnă, o tânără de 19 ani și-a pierdut viața. Aceasta a fost spulberată de un autoturism al cărui șofer, fără experiență, a călcat pedala de accelerație chiar dacă drumul era acoperit cu gheață. Acum, un alt inconștient a decis să-și testeze bolidul pe aceeași șosea. Autorul acestui eveniment este un cetățean din Tarcău care, spun cârcotașii, ar avea „imunitate” în fața legii. Așa se poate explica și de ce filmulețele în care sunt surprinse manevrele lui periculoase au dispărut rapid de pe rețelele de socializare. Localnicii au remarcat lipsa de reacție a autorităților, mai ales că individul de la volan este cunoscut că are mania vitezei. Acesta conducea pe un drum intens circulat, cu o viteză de peste 100 de kilometri pe oră, semn că nu dă doi bani nici pe lege, nici pe cei plătiți să vegheze la respectarea ei, pe viața sa, dar nici pe a celorlalți. Poate cineva se va trezi și-l va opri înainte de a se intâmpla vreo tragedie.

 

Daniel MURARU

Citeste si:

MULȚI OBRAZNICI PE ȘOSELE. CINE-I LECUIEȘTE?

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. Cristina 10 iulie, 2018 at 11:47 Răspunde

    Bine că s-a făcut drumul ca să aibă unde să se tragă cu masina de sa moară babele de inimă prin sat! Daca poliția n-are program decât până la 4 si rutiera stă la pândă pe te miri unde, băiatul cu Mercedes are loc de raliu. Sperăm sa nu-l întâlnim pe drum

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.