4 responses

 1. George lazar
  iulie 9, 2018

  nu vreau sa comentez informațiile publicate..dar imi este foarte greu.spre imposibil mie personal sa iau de bune ce zice Udrea..si sa pun la îndoială cinstea si profesionalismul angajaților din Serviciul Român de Informații.
  Este hilar ,chiar ridicol ca orice persoana serioasă,care a trăit realitatea ultimilor ani din România sa poata sa o creadă pe doamna din Costa Rică si sa puna la îndoială una dintre cele mai importante instituții ale statului român.

  Răspunde

 2. Ion
  iulie 9, 2018

  Abia astept sa vad ce firme au cotizat si de unde si-au luat banii de spagi! Aia din costa rică n-a mîncat xxx de pomană! Incep sa iasă la iveală mizeriile! Iar daca george lazăr, sper sa nu fie avocatul, nu a inteles ce a vrut sa spună autorul sa stea jos, are nota 4! Mai citeste o data, mon cher, ca sa te poți abtine de la comentarii

  Răspunde

 3. V.Vasile
  iulie 10, 2018

  Bun raspunsul D-le Ion iar Udrea si ai sai se incadreaza cred in ,,gura pacatosului adevar graieste,,

  Răspunde

 4. Vladimir
  iulie 10, 2018

  Întrebarea este: de ce Tarita a fost nevoit, presupun, sa dea bani acestor “profesionisti”, care fac ce, domnule Lazăr? Iar aceste firme, de ce nu au refuzat “sondajele”? Toate se leagă! “Profesionistii” dumitale, nea Lazare, nu fac altceva decit sa “fructifice” in buzunarele lor informatiile pe care le obtin, legal sau ilegal. Sa nu te trezesti intr-o zi ca ai si dumneata de plătit niste sondaje! Nu de alta, dar piața e miscătoare!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop