6 responses

 1. janel iosub
  iulie 5, 2018

  Oameni au iazuri, au afaceri si combinatii numai cu bani publici! Prin comune pe unde mergi vezi numai lucrari efectuate de PRO INVEST firma celeilalte beizadele a baronului PSD Neamt!! Dar cu dosarul de la DIICOT al feciorului Nelu DE mUNTEANU, CUM RAMANE?! Acolo erau prejudicii imense si ii dadu 2 anisori cu suspendare!!!! Sa tot furi in kktul asta de tara mai ales ca acum si-au votat si legi pro-ciordeala!!!

  Răspunde

 2. Maria Sfetcu
  iulie 5, 2018

  Domnu’ Muraru, de ce ne minunam asa de tare cum au ajuns aceste progenituri sa ne conduca? Nu este de asteptat ca parintii lor sa le predea stafeta? Ce va mira faptul ca suntem condusi, începând de la nivelul local pana la cel central de niste neica-nimeni? Citeam despre ALRO, cum banda de hoti a lui Nastase au vandut pentru 11 milioane euro un combinat care valoreaza 1,1 miliarde euro! Da, da! Si ce daca! Nu observati ca li se rupe de noi? Ar fi mai usor daca ne-ar exila ca sa poata continua sa devalizeze tara asta. Natie tare saracuta cu duhul suntem daca din asa zis cei 28 ani de democratie, 21 de ani am fost furati de partidul aflat la putere iar noi nu am miscat un deget.
  O zi frumoasa tuturor!

  Răspunde

 3. DNA
  iulie 6, 2018

  La Ceahlaul a jucat la nunti si botezuri.In Franta a jucat la (***) echipament sportiv’pe care l-a (***) la FC Ceahlaul.

  Răspunde

 4. Cristin
  iulie 6, 2018

  Munteanu tat-su pe vremea comunismului era unul dintre cei mai insistenti LINGAI LA PCR..SI NU RATA NICI UN MOMENT SA NU AJUNGA PE LANGA FOSTUL SECRETAR DE PARTid PE PROBLEME DE AGRICULTURA FARA SA-L LINGA.ASta mi-a fost spusa personal d e catre acel activist care acum traieste .LIMBISTII ASTIA AU AJUNS DE LA PCR LA PSD…RAMANE DE VAZUT DACA FIU-SU ARE ACELASI TALENT LA A -SI FOLOSI LIMBA CA SI TAT-SU!!

  Răspunde

 5. DNA
  iulie 6, 2018

  Dupa freza,pare ca e de la Bacau.

  Răspunde

 6. Ion
  iulie 9, 2018

  Poate ii întreabă cineva, de unde bani de X6, ML-uri, case, firme, balastiere, iazuri, etc?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop