7 responses

 1. Stefan
  iunie 28, 2018

  Salariul e corect! Daca „presteaza” o ora pe zi, la 100 euro/ora x 20 de zile , inseamna 2000 de euro lunar!Scazand viramentele, salariul lunar iese la vreo 7000 lei net.Problema e ca in loc sa plateasaca „beneficiarul”, platim noi, contribuabilii!

  Răspunde

 2. mihnea1
  iunie 28, 2018

  Sper ca nu va mirati de ce tara se afunda in acest dezastru. Soseta, pe criterii lesne de intuit, a numit toate (***) in posturi de parlamentari, ministri, secretari de stat, consilieri, directori etc. Lucru generalizat la nivel national.80% dintre ei nu stiu sa citeasca. (***) din articol stie sa citeasca, fie si de pe prompter. Votati psd!

  Răspunde

 3. Maria Sfetcu
  iunie 28, 2018

  Domnu’ Muraru,chiar ne merităm soarta. Nu vă uitați cine conduce guvernul, he-he! Ce vă așteptați de la o ființă nevinovată care a concurat-o fără succes pe Andreea Esca! Atâta poate, la fel ca și mamițica. Aș fi curioasă să aflu dacă nu au fost cumva colege la facultatea aia creștină, ca de parcă sunt facultăți musulmane sau budiste sau holistice prin zonă! Holistică ca și fosta county manager, aia de a ajuns sfătuitorul de taină a doamnei he-he! De la prezentări de tanga trecând prin apelul bocancilor de seară (chestia aia cu juridica, pe care și penalul Gigi Becali a absolvit-o) și ajungând la a conduce destinele a câtorva sute de mii de funcționari arată în mod cert cât de bolnavă este societatea noastră. Chiar duc dorul borfașilor PSD-iști din anii 1995-2005! Pe bune, ăia erau cu adevărat școliți, cu carte cu cultură generală temeinică, etc.
  O seară frumoasa tuturor!

  Răspunde

 4. Pricina
  iunie 28, 2018

  Tufabile amandoua…

  Răspunde

  • Ionica stoian
   iunie 29, 2018

   Doamne, ce gurite au!

   Răspunde

 5. Diana
  iunie 29, 2018

  Am vazut stirea despre condamnarea lui Gheorghe Stefan. I-a cam dat pinalty prin hotararea asta. Sunt convinsa ca soseta exalta de bucurie si se lauda prin carciumile din Bucuresti ca el l-a aranjat pe Stefan. Doar ca faptele lui soseta le concureaza pe ale lui Stefan, ca si numarul si greutatea dosarelor. Asa ca, sa nu rada ca-i vine randul cat de curand.

  Răspunde

  • Filip P
   iulie 1, 2018

   Da ce, Soseta nu-i elevul lui Pinalti? Nu el lua ziua in amiaza mare lectii in biroul lui Stefan cand PSD era in opozitie si lupta cu ciuma portocalie? Nu Soseta era cel care in fata membrilor PSD la sedinte il critica de mama focului pe Stefan? Nu Soseta a facut tot felul de combinatii cu Stefan ca sa puna PSD ul pe chituci? Asta nu pot face decat doi prieteni la catarama. Acum il da in gat? MARE JEG UMAN!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop