Țara nu contează pentru ei, noi nici atât!

Home » Opinii » Țara nu contează pentru ei, noi nici atât!

By admin on iunie 22, 2018. 7 Comments

Cu siguranță, nu sunt numai proști și analfabeți, nu sunt numai mincinoși și răi, sunt o nouă specie de supravietăți pentru care nu contează nimic, doar salvarea acelei creaturi ciudate care are ifose de mare conducător. Țara nu contează pentru ei, noi nici atât. După ce au modificat legile justiției în așa fel încât să poată fura fără să mai fie stresați, recent, nătânga satului a contestat o hotărâre judecătorească și a cerut practic desființarea justiției. Cât se pricepe respectiva la legi, doar dracu știe, că el a pus-o pe funcție, Scaraoțchi de Teleorman. Nici chiar în perioada migrațiilor din primul mileniu nu au trăit românii o perioadă mai zbuciumată ca cea de astăzi. Niciodată aceste teritorii nu au mai fost conduse de o turmă formată din animale pentru care gândirea nu există. Atâta sunt de primitive, încât după o mie de ani nu au putut învăța românește, iar rațiunea le este total străină. Buimace, gălăgioase, tâmpe, ridicole, arătările astea bezmetice conduc poporul român. Neavând deloc creier, ascultă orbește de o arătare subțire în toate, cu un gram de minte ce-i conferă aura unui geniu printre ele. Cu apucături și mustăți de șobolan, acesta roade tot ce prinde și este un focar de infecție pentru România și Europa. Recent, un complet de judecată a mai confirmat odată că arătarea înțepată în fund de ciulinii Bărăganului are apucături păcătoase și i-a mai dat ceva ani de pripon. Cu ajutorul acestor judecători curajoși sperăm ca năluca stafidită să devină fantomă și să ne mai bântuie ceva timp gândurile, pentru că nu avem dreptul s-o uităm, dar nici s-o iertăm. Nici pe ea, nici pe gunoaiele poluante din jurul său. 
Vino odată, Țepeș Doamne!

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

(Sursa Foto: www.mumbailive.com)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

7 Comentarii la Țara nu contează pentru ei, noi nici atât!

 1. mihnea1   iunie 22, 2018 at 7:11 pm

  Te uiti la ei si-ti dai seama cat sunt de disperati, cat de mare este frica. Un daddy bolnav si paralizat de frica puscariei, inconjurat doar de o gasca de penali cuprinsi de aceeasi frica. Auzi la ei, vor merge pana la capat. Care capat? Impotriva cui? Veti da foc la tara doar pentru a va salva? Cred ca nu sunt constienti ce-i asteapta. Oricine s-a jucat cu rabdarea romanului si i-a sfidat inteligenta a pierdut. Eu cred ca, indiferent ce ar incerca, daddy, soseta si toata gasca isi vor gasi sfarsitul politic inainte de hotararile definitive. Ganditi-va doar cine sunt cei care ameninta ca vor merge pana la capat: tatal hotilor-daddy, Buzatu care a distrus Vasluiul, Oprisan – un munte de prostie, aroganta si tupeu, Badalau – un fatalau politic ce asteapta dupa colt sa-si injunghie partenerii pe care-i asigura de loialitate, Stanescu – afectat inca, dupa atatia ani, de trepidatiile tractoarelor pe care le-a condus, Plumb – as folosi termenul de cu..va politica dar sunt sigur ca nu e singurul domeniu pentru care i se potriveste, Fifor Neacsu Stefanescu – o grupa de lingai dispusi la orice pentru a primi avantaje si functii. Olguta, o femeie mereu tulburata. Soseta e oricum “la vale” si, mai nou, vazand ca instantele nu-l scapa de sub control judiciar incerca o varianta cu baloane cu aer cald pentru a da o fuga in Maldive, intr-un scurt concediu. Am lasat-o intetionat la sfarsit pe Veorica, simbolul prostiei din administratie, al slugarniciei in politica, al lipsei oricarei urme de verticalitate. Intelegeti? Sunt o grupare legata exclusiv de interese financiare, nu mai mare de 20 de insi. 20 de insi!!!!! In rest sunt niste sclavi care raspund doar de frica si pentru a-si pastra avantajele, dar care nu vor ezita sa lase gruparea din brate.

  Răspunde
  • Aiurica   iunie 23, 2018 at 6:34 am

   20?Iti faci iluzii.Sunt mult mai multi.Uiti de cei care i-au pus acolo si a caror viata depinde de pomenile lor.

   Răspunde
 2. Stefan   iunie 23, 2018 at 7:53 am

  Dl. Vali Nastaselu este, probabil, in vacanta de trei luni a „cadrelor didactice” si are o criza de „deontologie”.Nu a fost la fel de nemultumit cand gasca lui Dragnea i-a dublat salariul fara sa-i ceara nimic in plus.Macar asa, in treacat, ar fi trebuit sa mentioneze si asta printre nenumaratele nemultumiri existentiale…

  Răspunde
  • Pricina   iunie 23, 2018 at 10:03 am

   Da i-a dat “gasca lu Dragnea” bani din buzunarul ei?Gasca penalului nu moare de mila profesorilor, medicilor sau bugetarilor. Gasca lu Dragnea vrea doar sa-i momeasca, pentru a primi si votul lor. Asa ca, Sictir!

   Răspunde
  • GABRIEL   iunie 25, 2018 at 10:49 am

   Ați pus punctul pe i.
   Deci toată lumea ”ciocu mic” că d-aia v-am mărit salariile! Că d-aia v-am dat funcții până la al patrulea neam.
   Și apropos, ce ar fi trebuit să ceară în plus gașca de care pomeniți? Măcar să știm.
   Sau poate scrie în vreo lege, pe la Constituție, pe altundeva și …ulimea nu știe că orice promisiune din campania electorală, îndeplinită sau nu, trebuie (răs)plătită. Ca să ne conformăm, zic, și noi aia de rând.
   Auziți, să respirăm avem voie? Sau trebuie să cerem voie cuiva?

   Răspunde
 3. FLORIN   iunie 23, 2018 at 8:18 am

  Nu sunt de acord cu dl.Nastaselu.

  Lupta anticoruptie in Romania a fost compromisa chiar de incompetentii corupti si independenti de la DNA/Parchet/IPJ/DIICOT/SRI.

  Cu un asemenea corp de procurori de o incompetenta catastrofala cu anchete nemuncite bazate numai pe denunturi am ajuns unde suntem.

  Acesti incompetenti corupti au produs numai anchete de 2 bani,au compromis anchete importante si au musamalizat altele dupa comenzile politice pe care le-au primit de la sefii lor…asa de ”independenti”erau.

  Marea ancheta DNA in cazul lui Dragnea”2 angajari fictive”.Acest om are o avere de sute de milioane euro toata viata muncind la stat iar incompetentii de la DNA atit i-au gasit?

  De risul universului cosmic.Jalnic si penibil.

  Ca Dragnea sunt zeci de mii in toata tara.Toti sunt bine merci cu averile intacte din sifonarea banilor publici,iar cei care sunt ancheati au parte de acuzatii de 2 bani care in instanta sunt desfiintate.

  In Piatra Neamt nu este nici un condamnat pentru coruptie.

  Dupa 15 ani ar fi trebuit sa avem sute de persoane condamnate.

  DNA este cea mai mare pacaleala de la revolutie.

  Numai prostii prostilor nu pot fi de acord.

  Răspunde
 4. cineva   iunie 25, 2018 at 8:40 am

  Pleaca ai lor, vin ai lor, noi ramanem tot ca prostii, asta-i adevarul!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.