Români, România lor este tot a noastră, trebuie doar să avem curajul să o luăm înapoi!

Home » Opinii » Români, România lor este tot a noastră, trebuie doar să avem curajul să o luăm înapoi!

By admin on iunie 16, 2018. 2 Comments

România lor și România noastră

Cele două Românii au aceleași hotare, dar nu formează o țară, atât de mari sunt diferențele dintre ele. Una este numai a lor, iar cealaltă numai a noastră.
România lor are de toate, vile luxoase de mărimi monstruoase, piscine și parcuri, hoteluri de multe stele, mașini turbate ca prețuri și cai putere, cabane la munte construite în rezervații naturale, case de protocol, avioane și elicoptere personale cu care odraslele lor aterizează pe stradă sau în piețele orașelor. Pentru a nu se împiedica și-au construit alei și străzi speciale în cartierele în care huzuresc.Toate aceste mărețe realizări s-au făcut cu banii României celeilalte, tot de acolo și-au luat și munții de bani pe care și-au pus labele murdare de sânge. S-au declarat speciali, imuni la gemetele și strigătele de durere ale celeilalte Românii, ba culmea, s-au declarat infailibili, neputând fi trași la răspundere de nimeni, nici chiar de Dumnezeu. Sunt doar câteva mii în România lor.
România noastră este murdară, casele sunt mici iar multe au căzut sau stau să cadă peste bătrâni neputincioși care au vina de a fi muncit o viață în fabricile și ceapeurile țării iar în ”89 nu au furat nimic, pentru că așa au fost educați de părinții și bunicii lor. De multe ori în cocioabele prăpădite locuiesc și copii, nepoții bătrânilor, deoarece părinții au plecat la muncă în străinătate pentru a reveni peste ani cu ceva bani și cu speranța construirii unui alt viitor. Pentru cei care nu au putut pleca și lucrează acasă, potentații îi plătesc cu salarii de mizerie, îi umilesc și îi tratează ca pe niște sclavi. România noastră săracă, murdară, prăfuită sau noroioasă are totuși farmecul ei, dat de acești oameni nevoiași care nu și-au pierdut încă umanitatea.
România lor țipător de bogată, dar total ignorantă și analfabetă, este locuită de gunoaie bipede care nu au nicio morală, dar se hrănesc ca vampirii cu sângele celor care trudesc pentru ei.
Români, România lor este tot a noastră, trebuie doar să avem curajul să o luăm înapoi!

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

(Sursa Foto: www.cartoonmovement.com)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

2 Comentarii la Români, România lor este tot a noastră, trebuie doar să avem curajul să o luăm înapoi!

  1. Aiurica   iunie 16, 2018 at 8:04 pm

    Calicii si gunoaiele bipede au aceeasi Romanie.Calicimea ar fura si ea, de fapt primeste ajutor social.

    Răspunde
  2. valisor   iunie 16, 2018 at 11:26 pm

    Luatul înapoi se poate. Se numește EXECUTARE SILITĂ. Da, trebuie să avem curajul!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.