12 responses

 1. Gigel
  mai 14, 2018

  Bravo, romascani! Distrati-va! Va da Micu circ pe banii vostri! Ala ce pana mea cîntă de atîția euroi??? Treziti-va, baaaaa, pampalailor!!!

  Răspunde

 2. Un cetatean
  mai 14, 2018

  Cu 15 mii de euro aduci vedete internationale..da ce sa ceri la sclavi

  Răspunde

  • ovidiu
   mai 15, 2018

   Cetateneeee!!!! Esti beat…unde aduci tu vedete internationale cu 15000?? habar nu ai ce-i cu tine si pe ce planeta traiesti!!!

   Răspunde

   • valisor
    mai 18, 2018

    N-a zis că în viu, da poate că pe sidie. Chestia e tzarra arde da ce-i trebe babei tikie de mărgăritar?

    Răspunde

 3. Catalin Nafareanu
  mai 14, 2018

  Daca se aduc artisti de mana a doua, sunteti nemultumiti.Cum ca, Primaria nu are bani si se aduc artisti ieftini care nu mai sunt pe val. Daca se aduc artisti ai momentului si de valoare nu va convine si comentati ca sunt scumpi.
  Intrebarea este: Ce va multumeste pe voi astia care comentati de pe margine???Oricum ar fi situatia ve-ti carcoti ca asa e invatat romanul…

  Răspunde

  • anca
   mai 15, 2018

   …ca daca ai cunoaste viitorul verbului,…nu stiu daca ai inteles, mai observatoru` lu` peste ceea ce-a vrut sa spuna -justitiarul-pun pariu ca nu..Pune mana pe carte inainte de a te produce pe aici..mai c(ataline)..

   Răspunde

   • Gramaticalul
    mai 18, 2018

    “Justițiarul” cu ghilimele. Începutul de propoziție întotdeauna începe cu literă mare. Încheierea unei propoziții cu un singur punct, nu două. De diacritice, nu intră în discuție, total pe lângă. Continui, doamna/domnișoara profesoară anca, cu “a” mic?

    Răspunde

   • valisor
    mai 18, 2018

    Măi deșteptule, te contrazic!, în primul rând că începe cu trei puncte, despre care nu poți preciza dacă e majuscule au ba. Mai apoi, despre două puncte, ochelărimea ta de limbă pseudoromânească prosovietică nu cuprinde pe toată lungimea-lărgime-profunzimea lui generatorul celei mai deștepte limbe (moldoveneasca cheamată de unii română), spirit numit metaforă.
    Dacă săi de cur în sus despre un comentariu, apăi comentează despre comentariu, sau zi ceva aiurea dar interesant, nu elucubriza apa din piuă, că e unii care citește toate comentariile, eu spre exemplu și care-mi fac draci că pierd vremea cu oricât de puțin ca cheful tău ci nu al meu.
    Despre Năfăreanu, dumnealui junele ori nu e romașcan ori e străin de Roman cum, dacă nu știu exact cum s-o spun, ori e prost ori e prost. Oricum, e liber să comenteze comentari, înjurături banale dealtfel, incomprehensibile totuși minții lui, dacă articolul e prea greu… una peste alta, mai potrivit ar fi să nu vorbește gura fără el despre comentatori, ba mai mult să stuchească despre bătaia de joc a celui Mic împotriva buzunarului cel mare. Și să facă bine să se folosește un pseudonim, sau decât prenumele lui el personal și fără pozografie, că e totuși niște protocoale nescrise ale naturii real-umane a căror ignorare produce frustrări și alte complicații.
    “efortează-te” să hauzim mai mult, mai bine, mai înălțător!

    Răspunde

 4. Mortii
  mai 14, 2018

  De banii aia ar putea macar sa-si respecte publicul si scena si sa se imbrace adecvat, nu cu puloverul ala jegos cu care doarme in tren.

  Răspunde

 5. Justitiarul
  mai 14, 2018

  Pai din cauza unor an analfabeti am ajuns la poftele ce le exprimi matale…ca daca ai cunoaste viitorul verbului,ti-ai da seama ce vorbesc…asa ca, circ mult ca asta va place voua,astia cu clase ca trenu

  Răspunde

 6. Mic de la Micu
  mai 15, 2018

  Alo, Nafareanule, stai cuminte in banca ta! Pt cel mai sărac judet din tara asta n-ai nevoie de artisti! Ai nevoie de bani pt medicamente, pt investiții, pt orice altceva decit pt unul care sa cînte un ceas! Daca-ti place, mars la concertele lui, cu banii aia se pot face altele!

  Răspunde

 7. UN PLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE .
  mai 18, 2018

  CIRC FARA PÂINE PE BANII AMARATILOR DIN TAXE SI IMPOZITE !!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop