6 responses

 1. anca
  mai 12, 2018

  asa stiu astia de la ALDE sa respecte legea…Masuri: afara cu directorul pentru incalcarea legii achizitiilor si dosar penal, iar desteptii aceia cu firma…confiscarea sumelor incasate si dosare penale pentru diferite falsuri, punct..ce-i atat de greu?

  Răspunde

 2. Diana
  mai 13, 2018

  Urmariti in aceasta seara, pe Pro Tv, la emisiunea de exceptie “Romania, te iubesc!”, explicatiile halucinante ale autoritatilor din Neamt pt dezastrul de pe Lacul Bicaz si nu numai. La ora 18.

  Răspunde

 3. FLORIN
  mai 13, 2018

  Asta e Romania reala.

  O tara murdara si mizerabila praf de coruptie cu institutii gen DNA/PARCHET/IPJ/DIICOT care se ocupa cu protectia mafiei politco economice.

  Numai facaturi de anchete politice facute de umplutura.Nu fac NIMIC.
  Nici un fel de anchete tehnice.Nici un fel de anchete cu privirea la coruptia catastrofala din IPJ/PARCHET/DIICOT/PRIMARII/CL/CJ.
  Iar rezultatele se vad:ZERO BARAT

  Ne pacalim singuri daca credem actualele institutii ciur de coruptie si incompetenta vor face ceva.

  Haideti prostilor penibili,nu ridicati in slavi DNA-ul?

  Răspunde

 4. cristi iancu
  mai 13, 2018

  La emisiunea “Romania Te Iubesc” raspunsul (***)-comisar-sef de Mediu Neamt a fost naucitor!!! Este membru PSD si ii permite statutul!! Fereasca Dumnezeu ce burtoi are seful garzii de mediu Neamt si ce ceer de colibri are1 Bai (***)?!

  Răspunde

 5. Ion
  mai 14, 2018

  Civilizația, pentru noi, românii este o necunoscuta si, totodata, un fenomen greu de inteles! Aici sunt incluse si autoritățile care nu cunosc dezastrul si nici consecințele, desi sunt oameni la fel ca noi, locuiesc in aceeasi mocirlă numita Romania! Semnalele d-voastră, dle Muraru, ar trebui sa ii trezească, si nu numai ale d-voastră! Din pacate, dormim cu toții! Somnul națiunii naste monstri!

  Răspunde

 6. viorel
  mai 19, 2018

  Felicitări domnule ziarist pentru aceste articole referitor la luciul de apă al lacului de acumulare Izvorul Muntelui !(impropriu lac Bicaz)
  Pun și eu o întrebare (de fapt vor fi mai multe întrebări iar în timp în calitatea de ziarist le veți constata) : Credeți că ierarhia PSD a or. Bicaz nu cunosc amănunte cu privire la aceste contracte ? În primul articol din ziar ați amintit de un fost consilier poate este așa sau nu. Nu numai un consilier poate face așa ceva ,trebuia să fie susținut de ceilalți din cetă .
  Apoi ,toate construcțiile denumite “pontoane” amplasate pe luciul de apă a lacului de acumulare Izvorul Muntelui (impropriu denumit lacul Bicaz după cum spuneam ) ar trebui să dețină proprietarii acestora AUTORIZAȚIE de construcție inclusiv de la Mediu. Noi vedem doar pet-ul( – rile) dar materiile fecale le vedem ? Dar , materiile fecale de la păstrăvăriile de pe lac fără autorizație și hrana acestora din chimicale adusă din Polonia ? Dar rumegușul ? Dar uleiurile și combustibilul vărsat de la ambarcațiuni ? Mai este o problemă măruntă care nu o crede nimeni dar eu o susțin cu tărie respectiv :toți politicienii din or. Bicaz și nu numai ,bat apa-n piuă la ședințe sau în fața camerelor de luat vederi (95% dintre aceștia fiind foști membri PCR ,informatori și colaboratori cu acte în regulă ) despre faptul că localitățile riverane lacului și râului Bistrița. Corect !
  Eu, afirm că și localitățile riverane râului Bicaz sunt vinovate și iresponsabile respectiv com. Tașca ,Bicaz Ardelean,Bicaz Chei , Dămuc și nu în ultimul rând satul Izvorul Muntelui(ce aparține orașului Bicaz din punct de vedere teritorial) ! De ce vă veți întreba. Răspunsul meu : Râul Bicaz și pârâul Izvorul Muntelui sunt captate prin tunel și se varsă în apa lacului de acumulare !
  Dar , Primăria or. Bicaz ce contracte de igienizare și curățenie a luciului de apă și a malurilor a făcut sunt la „vederea ” contribuabilului sau se regăsesc în buzunarele unor funcționari. Ca temă pentru acasă domnule ziarist verificați perioada anilor 2010-2016 și vor vorbi cifrele !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop