8 responses

 1. cristi iancu
  mai 10, 2018

  Si lui hotul asta ii da 2 anisori ca si celuilalt bandit Hrebenciuc?! Bai hotilor ati nenorocit tara asta si o sa putreziti in iad nenorocitilor ce sunteti!! Auzi fiul lui secretar de stat, doamne fereste ce tara de prosti suntem!!!

  Răspunde

 2. Walter
  mai 10, 2018

  Justiția independenta și nepartinitoare lucrează pentru noi. Ponta și Sova achitați, Hrebe 2 ani, Mazăre 4 ani cu suspendare pt 148 milioane de euro.

  Răspunde

 3. ADINA
  mai 10, 2018

  Sa le mut neamu=n gura !

  Răspunde

  • DNA
   mai 11, 2018

   Sa-i sponsorizez pentru citostatice !

   Răspunde

 4. valisor
  mai 10, 2018

  Iată una care nu ajută nimănui:!
  Cică “necunoscute sunt căile Domnului!”. Dar fantastica diversitate a fost rezervată diavolului încă de dinainte de Preistorie. Ne dă revolta-n clocot că cât de puțin zdup primește cela, că cât de deloc se ia napoi de la cellant, fără să ne preocupe că cum să se poată să nu se mai poată motivele cauzelor noastre triste. E ca atunci când în loc să zmulgem buruiana din păpșoi, o lăsăm și așteptăm să vedem ce urmează, că am dat sărci la Goagăl și am găsit pe iutube că dacă e lăsată buruiana să crește, ea crește plop anume ca să dovedește pere.
  FURCI ȘI TOPOARE, fraților!, ce tot atâta căcănăreală?
  Rânjetul lui Munteanu?! Păi el se socotește că atâtea a făcut că până ar fi să iasă la lumină (de parcă au stat vreodată în întuneric) într-o aceeași “epopee”, că așa stă ele ca vrăghiile pe aceeași sârmă, dar mai ales până ar fi să fi fost terminată ampla cercetare penală, de mult el însuși ar fi să fie terminat decât de adâncurile bătrâneți. Ne va supraviețui, dacă nu neapărat fizic atunci oricum prin pomenirea lui în historia locală la vremea când de niciunul dintre noi și ai noștri nu se va mai ști că ne-am chinuit ca proștii să trăim cândva într-un timp recent pierdut în negura vremilor.
  Deci:
  Așa vrem! sau vrem să ne vină mintea la cap și să ne punem pe furăciuni mai abitir ca neîndemânaticii ăștia? că putem mai mult, că doară suntem mai proști ca ei din moment ce noi înșiilor suntem proștii proștilor. Facem deci olimpiadă ca nooă “moartea zeilor”?

  Răspunde

 5. Diana
  mai 11, 2018

  Asa e, dle Valisor. Astora daca le vorbim frumos sau facem aluzii inteligente ne iau de prosti. Toata viata au fost bugetari dar sunt milionari in euro. Astia trebuie scosi cu parul si dusi la puscarie. La gasca de hoti doar stilul difera.

  Răspunde

 6. Ivan
  mai 11, 2018

  Atenție, odraslele lor vor continua jaful. Confiscarea totală a averilor întregii familii. Mânca v-ar pușcăria tot neamul!

  Răspunde

 7. anca
  mai 12, 2018

  observati ce diversiune ieftina???Ce treaba are spaga primita cu executarea sau nu a contractelor de catre acea firma???Spaga primita de catre ipochimen nu era conditionata de executarea sau nu a contractelor atribuite prin licitatie publica…Daca tot se verifica, sa se inceapa de la publicarea pe SEAP(ceea ce nu-i este caracteristic Hidroelectricii)…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop