Cu o leafă de 21.375 de lei, „pișicherul” Arsene stă mai mult pe la București decât în județ

Home » Atac la nesimțire » Cu o leafă de 21.375 de lei, „pișicherul” Arsene stă mai mult pe la București decât în județ

By admin on aprilie 13, 2018. 12 Comments

Inculpatul Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, judecat pentru fapte de corupție, își petrece timpul mai mult prin București, iar acest lucru este valabil de mult timp. Liderul PSD a uitat repede de promisiunile făcute în campania electorală și își vede de propriile probleme, mai nou și de afacerile judiciare pe care le are. Arsene se află sub control judiciar și trebuie să se prezinte la Biroul de Supraveghere Judiciară de la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectorului de Poliţie Bucureşti, sector 1. Deci, președintele inculpat al Consiliului Județean Neamț se prezintă, de cel puțin două ori pe săptămână, la Poliția Sectorului 1 București, unde își are reședința, și nu la Poliția Neamț, județ in care își are domiciliul și locul de muncă. Două zile pe săptămână, Arsene este obligat să dea cu subsemnatul la Poliție. Dacă ar fi cerut instanței, controlul judiciar ar fi intrat în sarcina Poliției Neamț. Așa ar fi fost și logic, dacă ne gândim că Arsene este președintele CJ Neamț și are serviciul aici, nu la București.

Cum stă mai mult prin Capitală, Arsene are timp și de alte activități, cum ar fi cea surprinsă zilele trecute de paparazzi de la Cancan. Inculpatul din fruntea CJ-ului a fost fotografiat la un restaurant de lux din Primăverii, unde era însoțit de o tânără brunetă. Nu știm sigur dacă Arsene se afla în zi de muncă, când ar fi trebuit să fie în biroul de la CJ ori pe teren, însă știm că de plimbat prin București o face cu BMW-ul X6 ce aparține Consiliului Județean Neamț. Cu o cotă de combustibil de sute de litri/lună, Arsene are suficient gaz să se plimbe, așa cum am văzut, mai mult în interes personal, cu mașina instituției. De la preluarea mandatului, Arsene a stat mai mult prin Capitală, iar la CJ l-a însărcinat, prin dispoziție, pe vicepreședintele Asaftei. Angajații din Consiliul Județean afirmă că Arsene dă foarte rar pe la serviciu, iar când ajunge are grijă să facă vizite, fie pe șoselele județului, fie la Spitalul Județean Neamț, unde stă la pozat. Bineînțeles că toate aceste ieșiri în „beneficiul” județului sunt mediatizate de consilierii săi. Indemnizația lunară a lui Arsene este de peste 20.000 de lei brut, în această sumă fiind inclusă și majorarea de 25% acordată pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene nerambursabile. Nu ar fi rău ca reprezentanții Consiliului Județean Neamț să prezinte cetățenilor acestui județ și care sunt proiectele implementate în Neamț din fonduri europene nerambursabile în mandatul lui Arsene. Asta pentru că, cel puțin până în prezent, deși peste două luni Arsene împlinește doi ani de când este în fruntea CJ-ului, nu se vede mai nimic realizat în județul Neamț. Au fost semnate contracte de zeci de milioane de lei, cu finanțare de la bugetul statului, dar efectiv nu a demarat nicio o lucrare. Heliporturi, vreo cinci la număr, reabilitarea Axialului, investiții la Spitalul Județean Neamț, modernizarea drumurilor județene, a podurilor etc, toate acestea au făcut obiectul unor ode publicate de presa de casă a lui Arsene. Nimic nu s-a realizat, iar lui Arsene i-a rămas să se pozeze pe la investițiile începute înaintea mandatului său și la reabilitarea unor drumuri județene, lucrări de mică anvergură, făcute de firmele agreate cu fonduri de la bugetul județean.

În toamna anului trecut, Arsene dădea asigurări că podul de la Preluca, unde se circulă pe un singur fir de vreo trei ani, va fi reabilitat până la sfârșitul anului. Au trecut aproape patru luni din noul an și nimic nu s-a mișcat.

Lacul Bicaz, una dintre atracțiile turistice ale județului, atât de mult pomenit în campaniile electorale, arată la fel de rău, fiind invadat, ca în fiecare an, de gunoaie. Au fost tot felul de promisiuni, inclusiv dinspre Consiliul Județean Neamț, că situația se va rezova, însă doar atât, pentru că nimic nu s-a realizat concret. În schimb, conducerea județului a avut grijă să nu lipsească de la nicio ediție a Zilei Marinei, pentru că, deh, atunci e rost de publicitate.

Daniel MURARU

Citeste si:

Arsene, cu BMW-ul Consiliului Județean la cheful premierului Tudose

Tupeu mizerabil! Arsene, din nou cu BMW-ul Consiliului Județean la ședința PSD

BMW-ul CJ-ului, folosit în scopuri personale 

Cum se arde gazul la Consiliul Județean Neamț. Jupânul Arsene, lider absolut

Cum l-a îmbogățit politica pe Ionel Arsene. Mașini de lux și sute de mii de euro fără justificare. Autoritățile au luat poziția struțului

Ionel Arsene, DEMISIA!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

12 Comentarii la Cu o leafă de 21.375 de lei, „pișicherul” Arsene stă mai mult pe la București decât în județ

 1. Iuly   aprilie 13, 2018 at 1:53 pm

  Doamne, Culmea TUPEULUI !!!

  Răspunde
 2. Iuly   aprilie 13, 2018 at 2:17 pm

  Am totuși o întrebare , condica nu se semnează ?
  Pai in baza cui , încasează leafa?
  Sau sunt semnături fictive ?

  Răspunde
 3. Doina State   aprilie 13, 2018 at 4:07 pm

  Toti tanaii si fufele ridica sute de milioane de lei pe luna in timp ce profesorii, medicii , inginerii si altii care au invatat la greu carte isi duc traiul de azi pe maine. Nu mai vb de sarmanii pensionari cinstiti care sunt realmente muritori de foame.

  Răspunde
 4. Diana   aprilie 13, 2018 at 4:50 pm

  Condica o semneaza doar sclavii de pe plantatia cj-ului. Mai nou, inclusiv salariile le sunt diminuate printr-o serie de evaluari lunare care (cu exceptia rudelor, amantelor, lautareselor si alte specimene de la Targ) afecteaza intregul personal. Cat despre inculpat, nu prea-l intereseaza ce se petrece. Acum si-a adus o alta mimoza care sa controleze banii cheltuiti. E clar ca inculpatul nu-si merita banii sub nicio forma. Sunt curioasa cine semneaza pontajele pe baza carora se platesc salariile. Poate mosul Jan, care e bucuros nevoie mare ca, in sfarsit, reuseste sa-si mai peticeasca si el gaurile financiare prin mici lucrari dirijate si sume obtinute in urma unor numiri. Eu una am un presentiment, ca sa nu-i spun convingere, ca domnia sosetelor se va termina urat si rapid in Neamt. Mai ales ca sunt ajutoare substantiale din interior.

  Răspunde
 5. Sasu   aprilie 13, 2018 at 9:49 pm

  Dacă NH a fost (re)adusă pentru a fi pusă în locul lui OB înseamnă că nimeni din PSD chiar nu mai contează. Tot CJ-ul, toată Prefectura, toți directorii sunt PNL și PDL.
  Cine va avea curajul să se ridice împotrivă?
  Să aprindă cineva lumina ( nu leduri) la PSD că le-o trag ăștia din toate pozițiile.

  Răspunde
 6. valisor   aprilie 14, 2018 at 11:23 am

  Mie îmi pare că e totuși eminenta consilieră de stat acolo cammuflată.

  Răspunde
 7. Justitiarul   aprilie 15, 2018 at 12:49 am

  Simplu…el f…e, noi platim.

  Răspunde
 8. mihnea1   aprilie 15, 2018 at 6:26 pm

  Chiar m-au scos din sarite nesimtitii astia. Individul asta, ce are o fata care pare sa tradeze un (***), a distrus judetul asta. Am fost zilele acestea pe drumurile din judet si e jale. Totul e distrus. Vorba dlui Muraru, a promis ca la sfarsitul lunii decembrie e gata podul spre Bicaz pe care sunt restrictii de circulatie. S-a plimbat prin judet cu imbuibatul ala de-a fost cateva luni ministrul transporturilor si a promis prin intermediul presei sclavagiste ca tot judetul va fi asfaltat. Un (***), (***),(***) ca si Dragnea. Cand dracu sa faca asta ceva daca el e toata ziua la chiolhanuri si la curve. Sta prin carciumi si se imbata cu gasca de femei usoare pana nu mai stiu ce e cu ele, dimineata cand pleaca. Mai era parvenita aia pe care a ascuns-o la Bucuresti, cu experienta internationala de (***), care a dat “concurs” pentru a deveni administratorul judetului. Va amintiti ce a spus dupa ce a castigat concursul la care a fost singura candidata? A spus ca va scoate judetul Neamt din anonimat. (***). Nu a facut decat sa fure din orice plata, targuri, vizite, manifestari culturale. Daca vrei sa stii, specie umana ce esti, ai reusit doar sa faci de ras judetul Neamt. Chiar daca ai inghesuit in ultima sedinta tot felul de proiecte aberante in domeniul turistic. Asta doar sa poti spune ca ai facut ceva. Marea voastra problema este ca noi, nemtenii, nu suntem prosti. Vedem si intelegem infinit mai mult decat credeti voi ca putem. Sunteti niste (***), niste femei usoare, care v-ati adunat in jurul unui cunoscator de valuta. Evident, doar pana termina rezervele. Locul vostru e in puscarie si nu va faceti iluzii ca scapati nepedepsite. Justitia isi va face treaba. Baaaaa, pana si Pinalty a lasat ceva in urma, a schimbat fata orasului. E drept, a furat de a rupt si a indatorat judetul pentru cateva generatii. Dar a si lasat ceva in urma. Voi nu ati facut nimic! Ba da, ati distrus judetul Neamt. De 2 ani ne umpleti de promisiuni si hartii semnate care nu inseamna nimic. Nu ne mai pacaliti. Nici dracu nu va mai voteaza. Asa sa va ajute Dumnezeu!

  Răspunde
  • valisor   aprilie 15, 2018 at 8:52 pm

   Nu știu până unde a ajuns muștarul, dar dacă ești suficient de disperat, atunci
   https://farapenaliinfunctiipublice.ro/
   sau, dacă o cauză dreptjustificată te împiedică, poate găsești pe cineva să i-o pasezi. Asta ar releva valoare cu care să ne mândrim noi, nemțenii.

   Răspunde
 9. Iuly   aprilie 16, 2018 at 7:53 am

  Eu chiar am accesat acel site dar te tig – LASĂ-NE și CU USR -ul .
  Hai Pa !

  Răspunde
  • valisor   aprilie 16, 2018 at 10:13 am

   Nu e vorba de USR, mai dă-i dracu de buburuzi inspirați din desene animate! Ei decât se simt presați spre o idee de oportunitate “politică”, dar chiar și nefiind “penali”, dacă treaba va mergea atunci în funcțiile publice nu-și vor găsi loc nici și toți prostănacii care la momentul potrivit au știut să intoneze cântece patriotice. Eu pe ăștia i-am votat, că am considerat că votul este un important exercițiu democratic, chit că depășește logica din capul meu că cum, deci nu tocmai m-au dezamăgit că așa am judecat eu atunci că decât să votez hoți mai bine copii cu barbă. Treaba cu semnatul e ceva mai complex decât ar părea fără o mai serioasă mobilizare a atenției. Inițiativa nu e fix o chetie a turmei agamițtice și dacă vei urmări mai cu atenție atitudinea civică #rezist vei avea altă opinie. Deci da, Pa, dar lasă dialogul deschis!

   Răspunde
 10. anca   aprilie 25, 2018 at 9:31 pm

  …de unde or fi invatat (***) astia ca la pranz se serveste masa la restautant?Oare folosesc tacamurile sau isi baga labele murdare de spagi in fasolea comandata?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.