9 responses

 1. Mihaela
  aprilie 11, 2018

  Bai domnule Muraru de ce nu iti vezi tu de afacerile tale si de banii pe care ii primesti cine stie de unde? Nu mai alta treaba decat sa te scarpini acum de Asociatia Future care face atatea lucruri frumoase pentru oras cum ar fi promovarea adoptiilor de catelusi sau a devaratelor valori si talente din Piatra Neamt.
  Daca nu stii a fost facuta si o verificare a acestui spatiu inchiriat iar echipa de la Primarie si Consiliu Local a stabilit ca totul este legal si curat.
  Esti invidios ca siteul tau nu are impactul celui al domnului Iosub. Mai pune mana si mai invata, munceste mai mult si apoi sa ai grija celor care muncesc de dimineata pana seara.

  Admin.: Usor cu nervii, nu de alta, dar va faceti rau singura, doamna Mihaela!

  Răspunde

  • mihnea1
   aprilie 11, 2018

   Tanti, ai o reactie (chimica) ce te poate afecta. In primul rand, habar nu ai cine a verificat contractele. In al doilea rand, o comisie a primariei nu putea sa constate nereguli in conditiile in care interventia pentru obtinerea spatiului a fost facuta la varful primariei. Iar daca matale consideri ca 80 mp in buricul targului pot fi inchiriati cu 200 lei de catre o societate a primariei, finantata din bani publici, ai o problema. Un privat poate inchiria si cu 2 lei, daca vrea. Dar noi, alegatorii, investim autoritatile prin votul nostru sa ne administreze legal si eficient banii pe care platim prin taxe si impozite. Vezi, totul e simplu si logic. Intelegi? Chiar nu e important. Probabil titulatura acestui ong (in romgleza), ca si finantarile si spatiile pe care le mai detine, spune mult despre ce se ascunde in spate. Oricum, cred ca ai gresit locul in care sa-ti manifesti limitele. Vezi, de asta “future” suna rau, ca exista din astia ca tine.

   Răspunde

 2. Cristian
  aprilie 11, 2018

  Daca tăcea, filosof rămânea! Când o să ne spună DNA, POLITIE, JUSTIȚIE ca afacerea lui Iosuban e curata, o sa-i mai dau o sansa preacinstitei Mihaela! Pana atunci, mucles, madam!

  Răspunde

 3. Buza
  aprilie 11, 2018

  Doamna Mihaela adevărul doare? Acesta este ziar de investigații nu de publicitate ieftină!!!

  Răspunde

 4. kiki
  aprilie 11, 2018

  Dragă Mihaela, treaba cu învățatul ar trebui sa-ți dea de gândit! Las-o moartă-n papuci!

  Răspunde

 5. anca
  aprilie 11, 2018

  baaai, da` cine-i catelusa asta in calduri ca tare “nevricoasa” este..Mai potaie, vezi-ti tu de treaba ta cu “plasarea fortei de munca” si lasa presa cu treaba ei de a informa comunitatea..

  Răspunde

 6. Robocop
  aprilie 11, 2018

  Doamna Mihaela, aminteste-i domnului Ghici ca si Ceausescu fusese ales in unanimitate cu o luna jumate inainte de ciuruire .
  Va credeti vesnici dar sa stiti ca lantul se apropie de par, si va fi o cadereee .
  In cine dati acum cu pietre o sa fiti nevoiti sa le pupati talpile, in istorie roata mereu se invarte si cel de sus ajunge jos .

  Răspunde

 7. Isa
  aprilie 12, 2018

  Să înțelegem un lucru! Orașul ăsta e înglobat în datorii, chiriile pt spațiile comerciale sunt printre cele mai mari din țară, dar uite că unii privilegiați plătesc in buricul târgului aceste sume! Nesimțire e prea puțin spus!
  Domnule Chitic, dumneata cât mai ții ochii închisi? De câți arginti mai ai nevoie? Mihnea, tic tac la primărie pe când?

  Răspunde

 8. valisor
  aprilie 12, 2018

  Nu intră în “ecuație” poziția hoțomanilor în Administrație, cum dealtfel nici apartenența politică nu se prinde în socoteli, astea fiind decât praf de stele… le mami lor în ochii prostănacilor care tolerăm să ni se scurgă viața de către ăștia pe lângă noi. Ce este de intrat în socoteli e fix că care anume e structura și mai ales ce dinamică are “tagma jefuitorilor”, dacă ne vine mintea la cap să ne uităm la dedesubturi și dezastrul săvârșit de ele și mai ales la perspectivele sumbre ale tribului de cirezi de cai cu ochelari care am involuat să fim.
  Bineînțeles că va sări de cur în sus cineva atunci când e atins un punct nevralgic, dar fără punerea punctului pe ji-ul just ne comentăm în piste false și caravana lunecă duios spre alte bâlciuri, unde… tot așa. Timpul se scurge cu aceeași invariabilă durere-n cur despre noi fraierimea și viața nostră ajunsă mai deloc decât degeaba se duce dracului când nici dracului nu-i mai e de niciun preț.
  Chiar vrem nimic?! Nu dă Dumnezeu cel Sfânt să vrem și noi ceva!?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop