Averea Oanei Bulai, noul consilier de stat pe probleme de sănătate și învățământ al premierului Dăncilă

8
2980

Oana Gianina Bulai (FOTO), pe care romașcanii o știu foarte bine din perioada în care era consilier local PDL în Consiliul Local Roman, a părăsit funcția de administrator public al Consiliului Județean Neamț, urmând să fie instalată în funcția de consilier de stat în aparatul propriu de lucru al premierului Viorica Dăncilă. Noul consilier se va ocupa de problemele din domeniul educației și sănătății. Conform ultimei declarații de avere, completată în iunie 2017, se poate spune că Oana Bulai este o tânără care a reușit să se descurce în viața, deținând în proprietate mai multe suprafețe de teren, un apartament, acțiuni la mai multe firme, dar și datorii, inclusiv o executare silită. Astfel, Oana Gianina Bulai este proprietara a șapte terenuri, toate însumând aproximativ 10.000 de metri patrati. Cinci terenuri se află în extravilanul comunelor Dulcești și Cordun, iar două în intravilanul comunei Cordun. Consilierul de stat mai deține în proprietate un apartament în suprafață de 96 de metri patrati, în Roman, cumpărat în anul 2005. La capitolul „Bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii”, Oana Bulai a menționat bijuterii în valoare de 6.000 de euro, dobândite în perioada 2000 – 2014. În 2016, Bulai și-a vândut BMW-ul X3, cu suma de 55.000 de lei, firmei Echipa OK SRL. În acelasi an, a înstrăinat 2.831 de metri patrati de teren, situat în Dulcești, în schimbul sumei de 3.750 de euro. Proaspătul consilier de stat a acordat și împrumuturi în nume personal: 42.000 de euro Margaretei Bulai și 20.000 de euro lui Gheorghe Afetelor, fostul soț. Bulai deține acțiuni la trei societăți comerciale: Modeling&Media Services SRL (99,904%); SC Țara lui Niță (100%) și Romtel Media Consulting SRL (10,9%). Nu lipsesc nici datoriile din declarația de avere: 150.000 de lei la o bancă și 64.682,98 lei, bani care intră în conturile unui executor judecătoresc. În ceea ce privește câștigurile, Oana Gianina Bulai a avut, în anul 2016, mai multe surse: funcția de director la SC Echipa OK i-a adus 11.859 lei; calitatea de formator la SC RGIC Consultanta SRL – 223 lei; expert coordonator la SC Kubert HPS SRL Neamț – 7.068 lei. Calitatea de consilier județean i-a mai adus 2.089 lei, iar cea de consilier la cabinetul președintelui Arsene – 6.050 lei.

Daniel MURARU

Citeste si:

„Mimoza” a ajuns consilier al premierului Dăncilă. Pentru a nu mai scrie despre Oana Bulai, ex-prefectul a încercat să ne închidă gura cu bani

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

8 comments

  1. Diana 28 martie, 2018 at 19:02 Răspunde

    Citesc, surprinsa, recunosc. Astia aveau tara? “Tara lui Nita”? Nu au nicio limita! Auzi, sa-si faca o firma care se numeste “Tara lui Nita”. Asta inseamna mult tupeu. Sa nu imi spuna cineva ca nu are legatura cu iubitul Nita, ca doar acest nume nu e vreunul cu rezonanta istorica. Sunt dezgustata de mizeriile lor. Sunt niste oameni demni de tot dispretul nostru.

  2. anca 28 martie, 2018 at 20:05 Răspunde

    te apuca greata…oare vechii pesedisti din organizatia judeteana ce zic, nu sunt oripilati pe ce maini a incaput speranta lor politica?Hai, la nivel de judet mai merge, lumea este cuminte, carcotasii , la fel insa de acum se ingroasa gluma, odata cu promovarea…Te mai miri ca acesti guvernanti iau anumite hotarari in detrimentul tarii..Quot erat demonstrandum..

  3. Cristian 28 martie, 2018 at 20:11 Răspunde

    Daca si asta, pe care o stim, a ajuns acolo unde numai oameni capabili ar trebui, inseamna ca suntem pierduti. Cine stie ce alte (***) mai conduc aceasta tara! Ca idee, pe asta ce a recomandat-o? Inteligența, abilitățile ori buzele tuguiate! S-a vazut cîte a facut in Neamț! Tot aici am citit! Rusine! Un lucru e clar! SUNTEM PIERDUȚI! Dar suntem din cauza noastra! Cînd ajung tot felul de specimene sa ne conducă inseamna ca ne meritam soarta! Sictir!

  4. V.Vasile 29 martie, 2018 at 08:07 Răspunde

    Sunt multi fara notorietae dar capabili, unii au copii buni, sefi de promotie cu studii pe bune nu din sufragerie, dar ghinion nu sunt bagati in seama iar copii pleaca afara in timp ce loazele paturicilor, cu diplome printate sunt catapultate in posturi caldute.
    Cand seful intreba la microfon, ,,vreti sa fiu presedintele vostru ?,, si turma raspunde afirmativ, la ce normalitate sa ne asteptam?
    Mizeaza pe zicala consacrata, cainii latra, ursul trece si astfel isi bat joc de multi dintre noi, dar nu se stie, poate le explodeaza mamaliga in fata..
    Ar fi bine sa nu mai permitem ca prostul satului sau jigodia cartierului sa mai vorbeasca in numele multora dintre noi.

  5. mihnea1 29 martie, 2018 at 20:20 Răspunde

    Faza cu vanzarea masinii catre revista ok e doar o spalare de bani. BMW-ul este folosit, in continuare, doar de ea. Ea este consilier pe probleme de invatamant al Vioricai? Adica o invata sa citeasca? Ce nulitati au ajuns in asemenea functii.

  6. Mariana tanase 4 aprilie, 2018 at 19:43 Răspunde

    Nivelul intelectual al consilierei este atit de jos incit ma gindesc cu groaza ce naiba sa consilieze faptura,nu stie cum o cheama cu buletinul in mina,o infatuata si cam atit,groaznic in ce hal a ajuns guvernul Romaniei!oare consilieaza impreuna cu mentorul ei dna Kuz?sau aceasta este ocupata cu prietenul Sosetica?

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.