„Un profesor onorabil nu putea să joace pe ritm de manele așa cum îi cântă Dragnea”

15
465

Spârcul

După cum am arătat de atâtea ori, dacă ești normal în România de azi riști să o pățești. Normalitatea zilelor noastre înseamnă hoție, prostie, lașitate, iresponsabilitate, primitivism și incultură. Cei cu multă școală pe bune, nu cu diplome luate prin toaletele unor restaurante de lux, au reinventat demagogia. Nu am mai auzit un discurs demagogic tipic ca la această vietate care ocupă funcția de ministru al Justiției de pe timpul lui Ceaușescu. Nu mai amintesc nimic din gargara găunoasă a lui Tudorel, pentru că individul a fost atât de ridicol și de grețos, precum un spârc moale de găină. Grav este însă faptul că ființa aceasta a cerut clar și răspicat desființarea luptei anticorupție, care ar fi prea scumpă! Iar cei care îi leagă pe corupți, strică imaginea României în străinătate!
Se spune despre acest Tudorel, sau Dorel, cum vreți să-l numiți, că ar fi mare profesor universitar. Nu neg, dar nici nu confirm acest lucru, pentru că nu am calitatea să judec un universitar și pentru că nu-l cunosc personal. Dar despre ministrul Toader nu pot decât să am repulsie și dispreț. Un profesor onorabil nu putea să joace pe ritm de manele așa cum îi cântă Dragnea, acest personaj care deja a devenit mai sinistru decât Ceaușescu.
Am constatat cu stupoare că cei care îl apără pe Dragnea sunt legați prin tot felul de interese oculte de acesta. Ar trebui ca organele statului să se sesizeze, dar în scurt timp toate vor fi subordonate faraonului din Teleorman și atunci țara și poporul acesta nu mai au nici o șansă.
Dacă Tudorel s-a transformat în Dorel care strică totul și este membru al Guvernului Dragnea, nu mai putem vorbi de moralitate și demnitate. Dragonul roșu se folosește de aceste mamifere bipede, iar după ce acestea și-au îndeplinit rolul sunt aruncate ca un spârc moale și puturos în calea românilor și sunt învinuite că ele au produs răul din această țară.

 

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

15 comments

  1. constantin 23 februarie, 2018 at 11:42 Răspunde

    raman surprins neplacut sa citesc asemenea fraze scrise de un profesor de istorie care emite pretentii.de unde un asemenea limbaj?ce legatura are „propunerea”de revocare din functie cu desfiintarea luptei anticoruptie ,pe motiv ca e prea scumpa!!pacat ca am coborat limbajul atat de jos.pentru a intelege acest fragment din raport trebuie sa stapanesti cat de cat prevederile legale.deocamdata raportul nu a devenit public.iata ce repede dam cu presupusul ce bine ar fi daca ceeia ce a propus ministru justitiei pentru sefa dna sar aplica si la dragnea,tariceanu,arsenie etc.aici trebuie sa intervina societatea civila si nu la apararea sefei dna.cine a „beneficiat” de cercetarea dna stiu cate abuzuri se fac.a fost un capsoman si de la targ care a facut cele mai multe abuzuri la dna pct.bacau.este regretabil sa se scrie asa despre un profesor desavarsit care a incercat sa faca ceva la ministerul justitiei.atentie!nu faceti batjocura pe aspectul fizic a unei persoane…este jenant.

    • Jos coruptia 23 februarie, 2018 at 12:27 Răspunde

      Inteleg treaba cu fizicul ca seamana cu mata…chelie, UTC…in fine…daca tot joaca pe manele Tulburel,ce ma face sa nj cred ca si dom profesor joaca la o alta masa folclor

    • anca 23 februarie, 2018 at 15:25 Răspunde

      bai tovarase, scrii exact cum a relatat neni-tu” tudorel aseara, numai ca la tine greselile gramaticale sunt evidente…Nu stiam ca musiu tudorel are un aparator fanatic pe aceste meleaguri, care se mai produce si prin comentariile gaunoase de aici..Nene, ca sa concluzionez, domnu` profesor a relatat, cu rea credinta, ceea ce au mancat in ultimele zile manipulatorii antenei 3…Nu se cade..este ditai ministru…eu , in locul lui demisionam si plecam acasa, ceea ce-ti doresc si tie..

  2. Stefan 23 februarie, 2018 at 13:39 Răspunde

    Dl. Nastaselu se face ca nu vede realitatea!Nu-mi place nici Dragnea si nici macar dl. Tudorel, dar asta nu inseamna ca abuzurile si evidenta abatere de la Constitutie ale DNA nu trebuie sanctionate!Sigur, plecarea D-nei Kovesi nu rezolva cu nimic situatia care trebuie rezolvata doar printr-un consens legislativ, imposibil in momentul de fata…

  3. Stefan 23 februarie, 2018 at 13:40 Răspunde

    Completare:dl. Nastaselu nu a fost atat de suparat cand d-na Olguta & Dragnea i-au marit binisor salariul fara sa-i ceara si munca de calitate!

  4. Valycă 23 februarie, 2018 at 14:48 Răspunde

    Profesore, vezi ca toata caracuda pesedistă/arsenista/arcanistă și altecele te-a luat in vizor cu comentariile. Sunt angajații lor de la cabinetele parlamentare, niste pălmași cu limba…. Nu te lasa intimidat, dă-i inainte.

  5. valisor 23 februarie, 2018 at 16:09 Răspunde

    De-alde Tutorei de Toaterăi dintr-ăștia sunteți cam în majoritatea minorității voastre, că altfel ați fi fost linia unu în frontul activismului civic! că doar educația se presupune a fi sarcina sacră a domniilor voastre, deci și în sancționarea voluntar-degeneraților ar trebui să săriți de cur în sus așa cum prostimea nu știe să se dezignorantizească. Că în stradă e și câte un profesor, e și câte un medic, e și câte un magistrat, da, e adevărat, numai că nu în calitate de reprezentanți ai subclaselor respectiv de profesori, medici, magistrați, ai clasei neo-populime (pardon pentru „neo”!), că vechea clasă (clasă a activismului civic! ce e așa de greu de înțeles?!) e deja istorie la fel cum homo erectus e istorie și încă ne dăm deștepți să dăm cu presupusul fără să ne ducă mintea să pricepem ce rahat avea în cap (de parcă ar mai și conta!).
    Așa mă ia dracu pe mine nepriceputu! Deci, la ce bun sacrificiul să dau cu sapa ca unu cu cap să poate să se școlește ca apoi să dea cu mapa fix ca cum eu dau cu sapa? Să înțeleg că în școală despre sacrificiu doar mi s-a mâncat rahat și puterea exemplului e o poveste todeauna despre altu?
    Chiar ș-așa!…

  6. mihnea1 24 februarie, 2018 at 07:58 Răspunde

    Tu-dorel si-a pierdut de mult credibilitatea si mai ales aura de profesionist. In momentul in care te bagi in laturi, totul e clar. Nici nu trebuie facuta o analiza profunda. E suficient sa observi ca un jurist cu pretentiile lui, fost judecator, primeste dispozitii de la o gasca ce este condusa de un condamnat penal. Restul e can can, vorba romanului.

  7. V.Vasile 24 februarie, 2018 at 09:03 Răspunde

    Domnule profesor, risc sa fiu mitraliat de catre ,,cunoscatori,, in ale justitiei, dar de aceasta data nu sunt de acord cu acest comentariu si nici cu limbajul folosit.
    Ati bagat in malaxor discursul ministrului si ati concluzionat ca Iohannis, fara sa demontati nimic din cele 20… invocate in raport.
    Da, vechea clasa e istorie, ca la istorie va pricepeti, dar mergeti pe platforma Savinesti si in alte zone unde se producea si vedeti ce a facut noua ,,clasa,,.
    Sunt ultimul om care l-ar apara pe Dragnea, dar nu tot ce e drept este partitura lui.
    Imbogatitii peste noapte, lingaii si paturicii sa plateasca, dar dovediti in justitie nu cu scenarii deocheate.
    Stima mea ramane, va urmaresc comentariile pt. ca am pretentii de la Dv., dar pot sa am si umilele mele opinii….

  8. constantin 24 februarie, 2018 at 12:06 Răspunde

    anca sau cum te numesti tu nu comenta aiurea ce scriu eu.daca esti asa capabila cum pretinzi fa un comentariu la obiect.poti sa scrii despre fiecare pct.in parte din cele 20 invocate de profesor.nu stiam ca pe aceste meleaguri nemtene avem comentatori asa destepti,care nu dau doi bani pe pregatirea marelui profesor de la iasi.el a fost un adevarat domn si in timpul in care cei multi erau tovarasi.

    • anca 25 februarie, 2018 at 12:44 Răspunde

      ai aflat acum, stimabile…niciodata nu este prea tarziu ca cineva sa te invete carte..cat despre reaua intentie a domnului Dandanache, aceasta este evidenta…numai cei cu carnet de partid nu au capacitatea de a vedea ca omul a transformat in acuzatii(cu abilitate, recunosc)toate actiunile DNA-ului.Nu as vrea sa polemizez cu dumneata..pur si simplu imi dau cu parerea ca o cunoscatoare impartiala, punct

  9. constantin 26 februarie, 2018 at 14:48 Răspunde

    intradevar esti o cunoscatoare extraordinara si exagerat de mult impartiala.habar nu ai ce sustii.dupa ce jicnesti omul fara sa il cunosti spui ca nu vrei sa polemizezi.

  10. titisuru 28 februarie, 2018 at 14:22 Răspunde

    Pentru Constantin.Daca nu it-a placul adresarea domnului profesor Nastaselu…inseama ca esti prea (***) sa intelegi ceva.Cu respect si cu un limbaj elevaat..ma (***).spar sa-ti placa.

  11. constantin 13 martie, 2018 at 14:51 Răspunde

    titisuru pupa *** poala popii.asa iti place nasparliule.e greu sa cobori la nivelul tau dar musai ai nevoie de multe simboluri sa pricepi.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.