Președintele CJ Neamț, suspendat prin ordin al prefectului. Documentul este semnat de subprefect

Home » Administratie/Politica » Președintele CJ Neamț, suspendat prin ordin al prefectului. Documentul este semnat de subprefect

By admin on februarie 1, 2018. 3 Comments

Subprefectul Iulian Jugan a semnat, cu puțin timp în urmă, ordinul de suspendare a mandatului de consilier județean al lui Ionel Arsene. Suspendarea operează de la data de 29 ianuarie și până în momentul în care Arsene scapă de arestul preventiv. Ordinul trebuia să fie semnat de prefectul Panaite Vasile, însă acesta a plecat, ieri, în concediu de odihnă. În aceste condiții, actul a fost semnat, pentru prefect, de subprefectul Iulian Jugan.

 

D.M.

Citeste si:

Penibil! Prefectul a plecat în concediu. Arsene va fi suspendat de subprefect

Râsu’-plânsu’. Martorul Panaite, nevoit să-l suspende din funcție pe inculpatul Arsene

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

3 Comentarii la Președintele CJ Neamț, suspendat prin ordin al prefectului. Documentul este semnat de subprefect

 1. valisor   februarie 1, 2018 at 1:05 pm

  Probabil că Prefectul și-o semnează singur… și sub,Prefectul… și sub,sub… și sub,sub,sub… și… portarul poate să rămâie să păzește scaunele!
  Lui Ionel Arsene îi doresc să-i dea Dumnezeu “mintea de pe urmă”! să se împace cu adevărul și cu sine, așa cum îi stă bine unui nemțean care înțelege că e unul simplu din popor doar că l-a prostit dracu să viseze “că raza Lunii-i fir de-al lui”. “Pe cale de consecință” să se lepede de cei alții care încă nu înțeleg cum minciuna are picioare scurte și Legea brațul lung.
  Eu încă până la moarte mai cred că în sufletul fiecărui român locuiește ceva care poate minuni.

  Răspunde
  • andrei   februarie 1, 2018 at 2:05 pm

   Corect spus! IONELE, începeți rogute “curățenia” sufletească cu o “spovedanie” completă la DNA! Să dovedești, așa cum ai spus, că-ți pasă de acest județ. Nici nu-ți închipui ce multe poți face pentru nemțeni și de acolo unde ești.

   P.S. Cred că redacția nu v-a avea nimic împotrivă ca mesajul să-ți parvină cu ocazia primului “vorbitor”.

   Răspunde
 2. anca   februarie 2, 2018 at 6:06 pm

  ar trebui ca acesti (***cenzurat admin), care nu s-au prezentat la sedinta, care nu sunt in stare sa-si onoreze mandatul pe care noi l-am acordat ca sa ne reprezinte…sa se apuce sa-si scrie demisiile…Discutarea si aprobarea proiectelor sau ce discuta si aproba ei in sedintele ordinare nu este optional…trebuie sa-i tragem la raspundere…Voi initia o scrisoare colectiva pentru sanctionarea lor sau chiar demiterea…Mergem prin gropi in intreg judetul, podurile se darama, in spitale mor oameni, probleme sunt si in scoli, etc, iar ei ranjesc si nu se prezinta la serviciu…Sa le fie rusine!


  Admin.: Comentariu cenzurat deoarece continea cuvinte jignitoare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.