Penibil! Prefectul a plecat în concediu. Arsene va fi suspendat de subprefect

7
427

Vasile Panaite (foto), prefectul de Neamț, a intrat în concediu de odihnă chiar înainte de a semna ordinul de suspendare a lui Ionel Arsene din calitatea de consilier județean și președinte al Consiliului Județean Neamț. Nu știm ce motive a invocat prefectul Piti, așa cum îi spun amicii, însă faptul că a ales să nu semneze ordinul de suspendare al lui Arsene, nu poate fi decât o bilă neagră pentru el. Ce-i drept, Piti este martor în dosarul în care Arsene este cercetat pentru trafic de influență în stare de arest preventiv, dar să dai bir cu fugiții într-un astfel de moment este mai mult decât o dovadă de lașitate. Panaite ar fi trebuit să semneze ordinul de suspendare cel mai târziu mâine, în jurul orei prânzului, când se împlinesc 48 de ore de când Curtea de Apel Bacău a înștiințat Prefectura Neamț cu privire la măsura arestului preventiv luată împotriva președintelului CJ Neamț, Ionel Arsene. Cum a Panaite a plecat în concediu, cel care va semna documentul va fi subprefectul Iulian Jugan. După semnarea ordinului de suspendare, consilierii județeni sunt obligați să aleagă un președinte pe perioada în care Arsene va fi în arest. Viitorul președinte va fi ales cu majoritate simplă, astfel că cel care își dorește această funcție are nevoie de 18 voturi. Informațiile noastre arată că deja se fac jocuri și calcule, mai mulți consilieri județeni dorind să ajungă pe scaunul lui Arsene. 

Daniel MURARU

Citeste si:

Râsu’-plânsu’. Martorul Panaite, nevoit să-l suspende din funcție pe inculpatul Arsene

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

7 comments

  1. constantin 31 ianuarie, 2018 at 14:43 Răspunde

    se vede ce barbat este acest prefect.mai degraba sa-si de demisia decat sa mai incurce judetul.asa se intampla can numesti prefect un primaras de doi bani pus pe jefuit.am auzit ca a dat o fuga pe la pangarati sa vada daca podul contractat de doamna sa e gata.il informez eu ca podul este gata de acum trei ani.circula o caruta si o masina pana la nasu ghita.

  2. FLORIN 31 ianuarie, 2018 at 18:59 Răspunde

    Faptul ca acest domn Panaite este mare si tare in afacerile judetene/nationale,un pirlit de primar din Dragomiresti a carei avere/afaceri au ”explodat” dupa ce a asfaltat in comuna….iar dupa aia cu CJ/CL…. arata gradul de coruptie catastrofal din toate institutiile statului mafiot Romania.

    Acesti oameni gen Panaite care ajung sa faca prapad in bugetele acestei tari nu ar putea sa faca acest lucru fara complicitatea Parchetului/IPJ-lui/DNA-lui/SRI-ului,etc.

    Acesti oameni care lucreaza in aceste institutii sunt adevaratii responsabili si beneficiarii tuturor hotiilor din aceasta tara.

    NU cei care incearca sa fure sunt vinovati.

    VINOVATI sunt cei care platiti de noi nu numai ca nu stopeaza aceste hotii ci sunt complici cu cei care de 27 de ani ne fura pe fata.

    Pina ce aceste institutii nu sunt desfiintate Romania va ramine un stat mafiot,subdezvoltat si nedemocratic.

  3. mihnea1 31 ianuarie, 2018 at 19:55 Răspunde

    Cred ca asta spune mult despre caracterul lui. De ce nu si-a asumat pana la capat pozitia in combinatie? Bun calificativul, un penibil!

  4. anca 2 februarie, 2018 at 18:36 Răspunde

    …normal ca a luat lucrari la Pingarati..la (***cenzurat) ala de primar e posibil orice..insa , cu toata aparenta de legalitate a atribuirii contractelor firmei (***cenzurat admin)…nu se poate sa nu fie lacune…aviz celor care-l protejeaza…

    Admin.: Comentariu cenzurat deoarece continea cuvinte jignitoare.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.