11 responses

 1. constantin
  ianuarie 19, 2018

  iata cum se faceau si se fac cartile la p.neamt.totusi un escroc ca stefan sa fie tepuit de arsenie arata tupeul si nesinmtirea acestuia.cunosc mai multi smecherasi psd deveniti importanti peste noapte prin grija lui arsenie care acum sunt lasati pe drumuri.sa vedeti acolo cata durere.celalat ionica de la cj neamt tremura si el cand aude de inregistrari pentru spaga.pragul la el e mai mic dar spaga tot spaga ramane.dar cate plansete si bocete in presa din p.neamt din partea catelusilor.mai mare rusinea ghioceilor.

  Răspunde

 2. Jos coruptia
  ianuarie 19, 2018

  Hehehe,la noir se mananca numai icre de smecher la 1000 euro kilu,sampanie cristal si alte delucatese ascunse publicului cu drept de vot ce viseaza uleiul de 4 lei kilu. Nu le-a priit delicatesele si acum vomita tot…ce sa-i faci…traiul bun nu tine mult…si din 2014 in coa vedem asta

  Răspunde

 3. eugen
  ianuarie 19, 2018

  Sunt curios dacă e implicat și Porumboiu!…Da nu cred…El e cel mai cinstit om,de aceea a falimentat sau vândut toate afacerile.Vă rog să nu-l mai porecliți „latifundiar”! Între timp a devenit „îngustfundiar”.

  Răspunde

 4. ADI
  ianuarie 19, 2018

  Cea mai proasta decizie ar fi arest la domiciliu !

  Răspunde

 5. valisor
  ianuarie 19, 2018

  Nici n-ar fi neapărat necesar folosirea aparaturii de înregistrat, că am auzit că au aparatură deșteaptă de citit gânduri; am văzut eu la un documentar cu colonelul Picard. Problema e că tehnica asta superdeșteaptă e anulată de condiția nativă a lui Ionel, de doar atâta că nu are gânduri și dea’ceea s-a trebuit înregistrare. El e ca buruiana care nu e rea, că e cum e din fire, doar că noi o hulim și-o mătrășim zicând că-i rea. Ionel, pus acolo unde-i bani, asta face: suge bani! fără gând care nu-i încape niciun neuron între sprâncene. Cine l-a pus pe el acolo? Noi, nemțenii. Noi ne-am pus singuri cap curul! Să luăm aminte și să nu se repete, dacă se reușește cu mâine la București o curățenie capitală! Cine-i este apt-combatantă inima în kept, n-ar strica ca mâni, 20ianuarie2018, să mergem acolo să-și cere drepturile de cetățean al acestei țări și fiică/fiu respectiv a/al acestui popor!
  Haideți fraților, să dovedim că noi suntem NOI!

  Răspunde

 6. Zabulica
  ianuarie 19, 2018

  Ar trebui făcut o ancheta ampla despre restaurantul Noire și persoanele care se afla in spatele acestuia, care sunt abonați la banii bugetelor locale nemtene

  Răspunde

 7. costica de la carnu
  ianuarie 19, 2018

  A lu’ Cinstitu asta de nen’tu Porumboiu mai are antecedente de genul asta pe vremuri de la Iasi cind a mai fost implicat intr-o poveste sulfuroasa cu procurorul Ciofu care ulterior a si fost condamnat .
  Domnul Porumboiu un pitic cu orgoliul mare si ceva bani prin buzunare la un moment dat credea sia sta ca este buricul pamintului !

  Răspunde

 8. George
  ianuarie 19, 2018

  Prietene…dar dar dacă investigația a pornit acum câteva luni…de unde înregistrări în 2013 în 2 restaurante??? Ceva nu se “pupă”. Oricum…sa vii după 5 ani cu propunere de arestare….cam dubios. Mare lucru să nu aibă dreptate ăștia pe la TV…prea se pun în mișcare rotițe la comandă.
  Nu cumva aici e problema??? Totul e selectiv.Restul ….dacă a furat să facă pușcărie!

  Admin.: Domnii care au dat banii au inregistrat momentul. Cum la ANI nu s-a intamplat nimic, adica cel vizat nu a avut de suferit, domnii au cerut banii inapoi. Cand au fost refuzati, pac la DNA cu probele din 2013. Da, acele momente au fost inregistrate, insa folosite abia acum pe motiv de nerambursare a celor 100.000 de euro. Cred ca acum s-a inteles, prietene!

  Răspunde

 9. Stefan
  ianuarie 19, 2018

  Din cate stiu, restaurantul cu pricina are un separeu, unde, probabil, s-a intamplat chestiunea…Eu nu inteleg cum poate fi cineva atat de prost sa faca vreo intelegere , de orice fel, cu Pinalti?!!!

  Răspunde

 10. Diana
  ianuarie 19, 2018

  Restaurantul este al lui Pinalty, dar cred ca stiati. Dar e interesant de vazut care sunt firmele complice care au primit lucrari in contul datoriei. E posibil sa avem mari surprize.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop