Liviu Dragnea despre Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, reținut de DNA: „Vrea să meargă în Parlament, nu pentru el, ci pentru cei care-l aleg!”

3
1298

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, președintele PSD Neamț si bun prieten cu Liviu Dragnea, a fost reținut de către procurorii anticorupție fiind acuzat de trafic de influență. Arsene ar fi primit 100.000 de euro de la Adrian Porumboiu și de la Gheorghe Ștefan pentru a-i face de petrecanie, la Agenția Națională de Integritate (ANI), lui Culiță Tărâță, președinte al Consiliului Județean Neamț îales în 2012.  Cel din urma a murit în noiembrie 2014. Fapta de care este acuzat Arsene a avut loc, după cum afirmă procurorii DNA, în anul 2013, adică la nici un an după ce Arsene câștigase, din partea USL, un mandat de deputat în Parlamentul României. În campania electorală, Arsene, bun amic cu Liviu Dragnea, a beneficiat de sprijinul acestuia. În acest sens, Dragnea a acceptat să filmeze un clip în care îi îndemna pe alegătorii din colegiul în care a candidat Arsene să-l voteze pe acesta. Clipul poate fi găsit și acum pe internet, iar dacă analizăm spusele liderului PSD cu privire la persoana lui Arsene și le raportăm la faptele de „glorie” ale acestuia (n.r. ne referim la traficul de infulență de care este acuzat de DNA), ne dăm seama de nivelul la care a ajuns ipocrizia în politica românească.

„Ionel Arsene este un tânăr de care Parlamentul are nevoie și de care comunitatea are nevoie. Este un tânăr care a reușit prin forțele proprii. Un tânăr care-și iubește oamenii, își iubește comunitatea, care înțelege ce înseamnă dezvoltarea și care vrea să meargă în Parlament nu pentru el, nici măcar pentru Parlament, ci pentru cei care îl aleg. Votați-l pe Ionel Arsene și sprijiniți-l!”, așa îi îndemna Liviu Dragnea pe alegători să-l voteze pe Ionel Arsene.

https://www.youtube.com/watch?v=dLzHqeusVfE

Trai luxos pe banii cui?

După nici un an de la alegerea sa, Arsene lua, după cum spune DNA, 100.000 de euro pentru a-i face „felul” lui Tărâță la ANI. Arsene se lăuda, după cum arată informațiile noastre, că are o bună relație cu Horia Georgescu, șef al ANI în 2013. Așa s-ar putea explica de ce Ionel Arsene nu a fost deranjat nici măcar „cu o floare” de către inspectorii de integritate, deși există probe clare că „Jupânul” de Neamț a intrat în politică având venituri foarte mici și datorii imense, iar după ce a ajuns parlamentar problemele financiare au dispărut. Mai mult decât atât, familia Arsene a prosperat fiananciar, deși actele oficiale, a se citi declarațiile de avere, nu justificau sub nicio formă această schimbare de situație. Dar cine să verifice? Georgescu, care era prieten cu Arsene?

Familia Arsene și-a cumpărat un autoturism de lux, fără ca veniturile să îi permita acest lucru. Familia a acordat împrumuturi substanțiale, folosește un autoturism de lux, înmatriculat pe numele altei persoane, iar asta se întâmplă de ani de zile, fără ca veniturile declarate să îi permită acest lucru. Până când vom reveni cu detalii explozive despre averea dobândită de familia Arsene în ultimii ani, în special de când Ionel a ajuns parlamentar și șef al PSD Neamț, vă invităm să (re)citiți articolul publicat de atacul.ro în septembrie 2017, când actualul șef al Consiliului Județean Neamț a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de către publicația noastră.

ANI doarme-n papuci. Rupt de datorii, președintele CJ Neamț donează PSD-ului zeci de mii lei

Daniel MURARU

Citeste si:

Unde a fost înregistrat Arsene? Aviz amatorilor!

Arsene, șeful CJ Neamț, înfundat de Pinalti. Ținta celor doi a fost Culiță Tărâță

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. Jos coruptia 19 ianuarie, 2018 at 13:11 Răspunde

    Eu gandesc asa…atunci cand bunul simt nu a existat si nici nu mai exista…intervine boala psihica, ca de primitivism nu cred ca poate fi vorba in mileniul 3

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.