Tupeu mizerabil! Arsene, din nou cu BMW-ul Consiliului Județean la ședința PSD

2
1991

Pentru Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, președinte al PSD Neamț și om de încredere al penalului Liviu Dragnea, folosirea autoturismului de serviciu în scopuri personale a devenit un obicei. De altfel, Arsene a ajuns să confunde un bun al Consiliului Județean, cu unul personal, folosindu-l când și cum dorește. Vorbim de autoturismul BMW X6, aflat în dotarea Consiliului Județean Neamț, o limuzină de lux folosită, așa cum am mai arătat, de Arsene după bunul plac. Nici nu ai cum să spui altfel din moment ce mașina CJ-ului a fost surprinsă, pentru a nu știu câta oară, în curtea PSD București: ba la debarcarea lui Grindeanu, ba la instalarea lui Tudose, ba la cheful acestuia, iar acum, la ședința CEx PSD, care a avut loc luni, 15 ianuarie, în urma căreia Tudose a pierdut sprijinul partidului, dându-și demisia din fruntea guvernului. Ședința a fost programată luni după amiază, tot la sediul PSD. În imaginile surprinse de jurnalistul Mălin Bot se poate vedea cum autoturismul BMW X6, înmatriculat NT 01 WNT, intră în curtea sediului de partid, iar din el coboară trei persoane, printre care și Ionel Arsene. După ședința care a durat câteva ore, protestatarii din fața sediului PSD au făcut comentarii la adresa „baronului PSD”, fără să știe, evident, că mașina nu este a baronului, ci a statului român.

Autoturismul, primit de CJ Neamț cu titlu gratuit, a beneficiat de investiții importante pentru a deveni funcțional. Sursele noastre arată că reparațiile autoturismului, confiscat de statul român de la un infractor, în urma unei decizii definitive a instanței, au costat peste 70.000 de lei. Din momentul în care a intrat în posesia Consiliului Județean Neamț, BMW-ul a fost văzut pe la diverse ședințe de partid, deși el ar trebui să fie folosit exclusiv pentru rezolvarea treburilor județului. Cum Arsene stă mai mult pe la București, cu tot cu mașina statului și șoferul plătit tot de stat, consilierii județeni au aprobat suplimentarea cotei de combustibil. Așa s-a ajuns ca, în prezent, autoturismul lui Arsene de acum să aibă o cotă de 700 de litri de motorină în fiecare lună. Este foarte mult, mai ales că din calculele noastre reiese că BMW-ul ar trebui să străbată, în medie, într-o singură zi peste 400 de kilometri. Atacul.ro a atras atenția nu o dată asupra acestui aspect, și anume că președintele Consiliului Județean Neamț folosește mașina instituției în scopuri personale și de partid, lucru absolut ilegal. Că de moralitate, ce să mai vorbim! Este suficient doar să amintim ce declara Arsene și echipa sa în campaniile electorale, și anume că PSD va pune accent pe chibzuirea cheltuirii banului public. A arde gazul statului, la propriu, pentru a te deplasa cu mașina instituției pe la tot felul de sindrofii sau ședințe de partid, numai chibzuirea banului public nu se numește. Mai degrabă avem de-a face cu nesimțire, o nesimțire caracteristică celor mai mulți politicieni români care, odată ajunși în funcții publice, se consideră Dumnezeu.

 

Daniel MURARU

Citeste si:

Ionel Arsene, reținut de DNA Bacău

Arsene, cu BMW-ul Consiliului Județean la cheful premierului Tudose

Un BMW X6 pentru Consiliul Județean Neamț

Cum se arde gazul la Consiliul Județean Neamț. Jupânul Arsene, lider absolut

BMW-ul CJ-ului, folosit în scopuri personale 

CJ Neamț funcționează după legile lui Arsene! Valoarea reparațiilor BMW-ului X6, ținută la secret

La CJ se vrea BMW, X6 dacă se poate

Arsene&Co, la DNA să-l susțină pe Dragnea

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. Robocop 18 ianuarie, 2018 at 17:26 Răspunde

    Mai e putin si se va face dreptate . DNA nu doarme .Vine randul si lui Ionel sa guste din borsul cu sfecla .O sa vedeti . Time is running !
    Si camarila sa se pregateasca , de obicei vasul trage si barcutele cand se afunda in adancuri , dupa el !

  2. valisor 19 ianuarie, 2018 at 08:38 Răspunde

    Iar azi deja se știe că Shozete va mai merge la ședințe decât cu duba. Din ținuta obligatorie vor lipsi totuși cravata și cureaua, că cică nu le dă voie.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.