Monarhul de Teleorman a renunţat la „maimuțe” şi a menţinut perimatele sale analfabete

0
290

Superioritatea maimuţelor

Nu am crezut niciodată că în România maimuţele vor fi considerate superioare omului. Dragnea a ţinut neapărat să ne convingă de acest lucru. După ce şi-a dat jos şi al doilea premier, el nu a mai riscat nimic. Deoarece oamenii lui aveau scurte momente de luciditate şi nu mai ascultau ordinele Faraonului, acesta s-a decis că nu poate angaja ca miniştri maimuţe, pentru că acestea, în zbenguiala lor, pot deveni incontrolabile şi pot aspira la poziţia sa de mascul dominant. Prin urmare, monarhul de Teleorman a renunţat la aceste primate şi a menţinut perimatele sale analfabete, tembele, tălâmbe, care se târăsc la picioarele şefului pentru o ciosvârtă consistentă, dar avantajul acestor bipede este că au aspect umanoid, deşi prin coafuri vor să arate că sunt maimuţe, deci fiinţe superioare.
Nu cred că mai pot păcăli pe cineva, pentru că în cercul lor select maimuţele nu au loc, ci numai mutanţii mitomârle, specie nou creată în urma mai multor încrucişări necontrolate între vietăţi care nu pot fi bănuite de nici o caracteristică umană, dar care au ca trăsături definitorii prostia, iresponsabilitatea, hoţia, minciuna, primitivismul, incultura, duplicitatea, laşitatea şi toate celelalte defecte ale speciei umane. Dar ei nu sunt oameni, sunt doar umanoizi depersonalizaţi prin participarea la complicitate şi corupţie, deoarece ştiu că nu vor fi traşi la răspundere, doar şi-au făcut şi legi în acest sens. Eu ştiam că şi românii sunt oameni, dar unde sunt dacă au fost eliminaţi de mâtomârle chiar şi dintre maimuţe, în cazul cărora se încalcă legea de protecţie a animalelor. Pe noi cine ne protejează, dacă noi nu suntem în stare? Puteţi să mai aveţi încredere în Geniul de Teleorman care tinde să se declare mai mare decât Stalin, Mao, Ceauşescu, Kimii toţi, Pol-Pot şi ceilalţi deraiaţi din istoria oarecum recentă a omenirii? Dacă aţi văzut filmul Planeta maimuţelor să nu comparaţi ce se întâmplă acolo cu ce este astăzi în România, pentru că veţi jigni maimuţele. Şi nici să vă gîndiţi la Dragnea, pentru că aţi umili umanitatea, atâta câtă mai există!

 

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

 

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.