Triumful mitomârlei

0
520

La ce mă gândesc? La multe, deşi în România de astăzi nu ai voie să gândeşti, ci numai să accepţi. Pentru tine gândesc numai cei ce nu pot gândi, adică mitomârlele. Câtă asemănare cu stalinismul, maoismul sau ceauşismul. Măcar ultimul curent nu a făcut atâtea victime ca postcomunismul actual. Care de fapt este un ultracomunism extrem de periculos ce promovează hoţii şi proştii şi este prima formă de comunism privat din istoria omenirii. Mitomârlele sunt acea burghezie proletară despre care Lenin spunea că oamenii trebuie să se ferească. Proştii din timpul lui Ceauşescu erau puţin caraghioşi, ridicoli, dar şi mai umani în simplitatea şi primitivismul lor, pe când mitomârlele sunt agresive, mult mai analfabete şi de-a dreptul groteşti. Au invadat totul, au căpuşat parlamentul, primăriile, instituţiile centrale ale statului, biserica, şcoala, absolut totul. Au creat o alianţă mortală pentru ţară şi popor, formată din hoţi şi proşti. Când hoţul şi prostul fac perechea conducătoare şi cu putere decizională, adio Românie! Cu mitomârlele la conducere îmi este frică de centenarul Marii Uniri. Pentru că unul ca Dragnea se face mazăre şi dispare prin Brazilia, deoarece Madagascarul şi alte teritorii exotice sunt deja ocupate de mitomârle fugare, lăsate special să fugă din ţară cu tot ce au furat pe plaiurile mioritice. Săracă ţară bogată, te-am dat mitomârlei toată!

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.