1 response

 1. valisor
  noiembrie 13, 2017

  Nu știu dacă istoria a fost vreodată altfel decât toată la vederea minții omenești, că eu cred că nu. Cum se zice corect? “Suntem tâmpiți!”, sau “Sunt tâmpit!”? că așa vreau să zic.
  Că e hoție… asta e doar vârful aisbergului, că cu partea de hoție, arhitecții diabolici, ai multmaicuprinzătoarei mârșăvii, decât își hrănesc cu… și vom vedea că cu ce, neoamenii care administrează ei țara cu toți ursuleții dansatori ai lor și cu ceilalți neoameni ai găinăriilor cu-căruța-pe-nserat. Despre partea nevăzută, ca ignoranți ce suntem de ne mănâncă cânele din traistă, la capitolul lemn de foc, să nu mai prelungesc vorba, oare ce zice vita care patru ani așteaptă pomana porcului bolșevic cu ștampila în mâna dreaptă, apoi patru pe stânga și tot așa?! Sare cu toporul? Nu. Ca prostul de Manole, care s-a șters la cur cu taina lui, toată vita se castrează de tot, să nu-și vadă vițelul halit de cei din dos, de adineauri, care deci cu asta se hrănește.
  Am spus așa, că nu e pentru toată proasta care visează cenacle verzi pe pereți, deci, dacă acela care de drept ține sapa în mână, mai știe să citească vremea, să facă bine să nu mai aștepte la semaforul Înaltei Porți și să iasă-n câmp, că ieșitul în stradă a ajuns cam prea neproductiv de-atâția filosofi pe margini cu toate criticile lor de trei rahați în două emisfere.
  Alo! Mai e cineva acasă? sau îmi pare mie că ar fi o casă!?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop