Site-ul Primăriei Dobreni promovează drogurile și… sexul

0
375

Cine dorește să acceseze site-ul comunei Dobreni, județul Neamț, pentru a afla o informație, fie ea legată de vreo hotărâre a consiliului local, de programul angajaților de la Registrul Agricol sau, de ce nu, programul bibliotecarei, are parte de o surpriză neplăcută. Pagina oficială a localității, comunadobreni.ro, afișează cu totul alte mesaje decât cele pe care se așteaptă să le găsească cetățenii pe site-ul unei comune. Vorbim de o promovare, ce-i drept făcută de un hacker, pentru sex și droguri. Mesajul este mai mult decât elocvent, pagina înfățișând imaginea unui tânăr care își eliberează plămânii de fum, iar mai jos mesajul „Iubesc Drogurile… Legalizați iarba și prafurile… Goodbye”.

Hackerul și-a publicat și ID-urile pe care le folosește pe două dintre cele mai cunoscute rețele de socializare. Cum în ultima perioadă hackerii au spart mai multe site-uri ce aparțin unor instituții importante din România, nu e mare scofală că și pagina Primăriei Dobreni a avut aceeași soartă. Mai grav este că situația datează de la jumătatea lunii august și iată că nici acum, după aproape 3 luni, situația nu a fost rezolvată. În vară, primarul Vasilica Crețu declara publicației atacul.ro că are cunoștință de situația site-ului spart de hackeri și că lucrurile urmau să se rezolve în câteva zile. Însă a trecut o bună bucată de vreme, iar pagina oficială a primăriei ni-l înfățișează în continuare pe același tânăr fumător, cu mesajul său de legalizare a drogurilor.

Daniel MURARU

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.