5 responses

 1. $£$¥
  septembrie 18, 2017

  Doar atat?!?
  Pai Madalinuta , cu ce sa își cumpere mașini ,,tari” asa dupa fizicul ei !
  Este si mânuță ei !

  Răspunde

 2. mihnea
  septembrie 18, 2017

  Primarul va regla prejudiciul dintr-o singura lucrare. Oricum el nu are prea multa treaba cu primaria ca de la prima ora proceseaza grade multe. Lucrarile sunt decise de Nita ccdp, alte contracte de servicii sau bunuri sunt hotarate de fii-sa. Mai sunt si ceilalti hotomani din primarie care-i stiu metehnele si-i mai scapa cate ceva la semnat. Mai greu cu lefurile pentru angajati la ditamai metropola. Si apropo, vi se pare ca a facut ceva notabil in toti anii astia in care a fost doar cu numele la primarie?

  Răspunde

 3. Magda
  septembrie 18, 2017

  Pai daca-l aleg oamenii inseamna ca-I bun,” cinstit si correct “ca sa-l plagiez pe mafiotul nr 1 al Moldovei. Sa fure domle, ca asa vor “cetatenii cinstiti si corecti”, nu? Doar ei platesc…

  Răspunde

 4. valisor
  septembrie 18, 2017

  Atitudinea de mămăliguț prichit mi-am format-o în copilărie și mi-am consolidat-o cu infantilismul adultului care singur m-am făcut așa. Dar asta nu e bătută în cuie, ci într-atâta m-aș învârtoșa, cât ar pocni cineva din dejte… dacă s-ar găsi un milos de tot poporul să-mi înmoaie și mie posmagii. Da, așa de simplu, că nu-i ca temperamentul, cu care te naști și nu-l mai lași și nu te lasă, și nu e nici cei șase ani de-acasă, unic divizor al oricâtă viață ai avea. Deci, dacă e așa de simplu, da zău că e, chiar nu se găsește nimeni să zică POC(!), să fim cu toții BICI care să facăm PLICI(!)? că m-am cam săturat, ca oaia lu “savantu” de iarbă, să-mi tot șutească jmekeru de șeptesprezece ori leul din buzunar, iar eu să mă tot mir, ca prostu, de-așa “magie”, în loc să-i rup dejtili!
  Să se facă dreptate?! Dreptate Face numai Dumnezeu, dar să nu-L amestecăm, că nu sunt chiar așa de sigur că știm ce-I cerem și s-ar putea să nu ne placă! Justiție?! Cine să o facă, dacă nu noi?! Dar tocmai asta se întâmplă că facem: Justiție! Cu mâna noastră o facem! Nica nu se rezolvă fără o invenție dintr-aia… să facă Lumea luxație de mandibulă de-așa mirare! Beneficiar? Lumea! și istoria se repetă… nici nu vreau să mă gândesc la “destinul rumânesc”!…
  Ce-ar fi viața fără patos!? Suferim? Așa-i mișto!

  Răspunde

 5. Nicu.
  aprilie 11, 2018

  Foarte bine! Aşa d-l Primar. Eu î-l simpatizez, E un Primar bun, este în fruntea obştii de 17 ani, păi ce mai vrei frate, pun patru că va câştiga şi alegerile următoare. Alt Primar nu mai este în metropolă Roznov. Succe primare. Bagă mare, nu lua în seamă răutătile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop