8 responses

 1. V.Vasile
  septembrie 1, 2017

  Lasa D-le Muraru, acuma este oras si se respecta oamenii.
  Locuitori ai ,,orasului,,Roznov, ce spuneti, lasati asa ca.. sunteti cu impozitele la zi, nu ?
  Aveti si avem ce meritam mai, ,,dragi roznoveni si nemteni,,.

  Răspunde

 2. mihnea
  septembrie 1, 2017

  Dispret e putin spus. Sunt banii nostri! Dar isi face de cap pt ca-i are la mana pe multi smecheri. Face lucrari doar cu agreatii sefului de partid, da contracte unui deputat care a facut liceul si facultatea cu spagi.

  Răspunde

 3. Goe
  septembrie 1, 2017

  Cate din telefoane si tablete au trecut prin manutele diafane ale Madalinei?

  Răspunde

 4. george
  septembrie 2, 2017

  ROZNOVENI trezitiva toti acesti bani sunt majorari de impozite pe care ii platiti din buzunarul vostru este timpul sa va hotarati pt avea un ROZNOV curat linistit cu o PRIMARIE care se zbate cu adevarat pt.roznoveni lasa-ti povestile de adormit copii a unui primar demolat care in al V lea mandat este interesat doar interese personale.ROZNOV a devenit asa zis ORAS pt a plati impozite mai mari pt. a lua mai multe suventii de la stat pt a le folosi in interese personale case masini distractii ROZNOVENI TREZITIVA PT. O VIATA NOUA MAI BUNA SI CU UN PERSONAL AL PRIMARIEI DE LA PRIMAR PANA LA FEMEIA DE SERVICI CARE SA DEMONSTREZE CA MERITA LOCUL PE CARE IL OCUPA NU UITA-TI NU EI VA PLATESC PE VOI CARE MUNCITI SAU SUNTETI PENSIONARI VOI VA PLATITI TOATE DARILE PT. SALARIILE LOR.De GRESIT nu am GRESIT ca am scris acest mesaj dar sunt o persoana care stie foarte bine tot ce se intampla in PRIMARIA ROZNOV.VA DORESC O MINTE LIMPEDE PT O HOTARIRE MAJORA PE CARE SA O LUA-TI FARA PRAZNICE SI ALTE AMAGELI CARE SUNT PLATITE DIN BUZUNARUL VOSTRU.

  Răspunde

 5. valisor
  septembrie 2, 2017

  Nici nu știu dacă să glumesc sau să mă râd de necaz. Că asta-i mică și pe unde s-a scurs mia ducă-se și suta?! Dar celelalte “mici” despre care încă s-a scris aici și care picupic ne îndatorează buzunarele, deja de prin primăvară golite, cât ar mai trebui să se picure până să împle paharul?! Ce, s-a întâmplat că l-au spart?! Nu-i bye, că eu am unul aici cu mine care mă tot umple “puțin câte puțin”, cacuși e dimineață și nu vreau să mă trezesc! Fericit cel ce n-are ce bea, că nu de aia va crăpa, da degeaba da!

  Răspunde

 6. Diana
  septembrie 2, 2017

  Stiti ce-i culmea? Daca verificati veti afla ca primaria nu mai are bani de salarii pana la sfarsitul anului. Au marit nesimtit de mult salariile. Si devenit o stare comuna in mai toate primariile si CJ.

  Răspunde

  • valisor
   septembrie 2, 2017

   Păi să le dea… scuză-mi franceza!

   Răspunde

 7. Naționalistul
  februarie 17, 2018

  Dak sar face controale 99 % din cei ce lucreaza acolo in frunte cu coruptii ala mustăcios ar intra la mititi ca impreuna cu toată familia …. E cea mai mare corupție din județ . Rog autoritățile dai mai exista sa faca investigatii !!!!!! Va rog enorm se fura prea mult !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop