6 responses

 1. Ion G
  iulie 20, 2017

  Iar a luat-o Arsene pe cocoasa!!! :))

  Răspunde

 2. Ionelcelmititel
  iulie 20, 2017

  Ia sa-l vad eu pe Arsene & Co. la treaba! Sa-i demonstreze lui Muraru, acest circotas caruia nimic nu-i convine si vede hotii in toate, lucruri reale de altfel, ca ei vor face macar 10 la suta din ceea ce au promis si vor cheltui banii acestia, asa putini cum sunt, numai si numai in folosul comunitatii! Cred ca sunt prea optimist! Va fi mare batalie pe acesti bani, ei stiu foarte bine, ca de asta sunt acolo! Haideti, demonstrati-ne tuturor ca nu sunteti asa cum ne-ati aratat pina acum!

  Răspunde

 3. valisor
  iulie 20, 2017

  Ce… jubeliri electorale?! că se va întâmpla ăstora cumvaul numai de dragnea lor știut în momentele acelea, când se zbenguie haotic strada, lozincându-și cuțitul asimptotic la os, când pare că urcăm treptele democrației, dar nu vedem că sunt mânărelile lor “paradoxale”, ca să-și motiveze perfidele jocuri, și uite așa se va făcea că, până la finele anului următor, ca-n năsâp se va ducea cu totul opt sutele și ceva. Așa se întâmplă pistele false ale așteptărilor noastre, ca să nu vedem cumva cum ni se suflă buzunarele de sub nas.
  Că mai puțin la ei decât la alț’ei?! Fake problemsky! că nu e pentru noi și nu e pe proiecte. E pe liste, deci nu e mai puțin, de-atâta cât lista e mai scurtă, c-au mai fost unii tăiați… Munteanu probabil… și le revine lor ezact tot atâta cât le vine și celorlalților, per căciul… așa că pace și înfrățire între statele din state și popoare județene!
  Dar de ce ne mai uităm și ne pare că ne amărâm cu cum suntem furați?! Aaaa, din invidie! La invidie mă bag și eu. HU-UO-UOOO! HUO-ȚII! DE,NE,A, SĂ VINĂ SĂ VĂ EA!… adică să-și ia și ei partea lor…

  Răspunde

 4. constantin
  iulie 21, 2017

  degeaba se inghesuie arsene sa apara pe linga dragnea la televizor fiindca acesta nu il ia in serios.probabil ca are multe obligatii fata de dragnea iar acesta il executa din orice pozitie.intai a venit cu cacialmaua ca arsene are voie si dreptul sa numeasca un ministru.bineinteles ca ia fost impus acel tanar evreu care a devenit peste noapte vicepresedinte psd neamt.acum cu banii la fel este cel mai slab din moldova.totusi nu inteleg cum e cu finantarile astea.de exemplu la comuna borlesti apare ca investitie podul de la dealul marului si scoala borlesto(o gradinita)amandoua obiective sunt executate si date in folosinta.de ce in acte apar ca viitoare investitii.acelasi lucru la pingarati podul de peste oantu.acel pod este executat si dat in folosinta de peste un an de zile.ce matematici aplica acesti oameni?

  Răspunde

 5. mihnea
  iulie 21, 2017

  „Iata că, dupa primul an de mandat, vin in fața dumneavoastră cu proiecte pentru județul Neamț…”. Asa glasuieste intaiul barbat al judetului. Eu raman la analiza publicata in Atacul cu ceva vreme in urma: zero! Pai dupa un an tu vii tot cu proiecte???!!! Deocamdata, chiar si in forma actuala, sunt promisiuni.

  Răspunde

 6. sagitarius
  iulie 25, 2017

  Uite-așa se papă banii statului(se joacă fata)! Când cu stânga, când cu dreapta!
  Mâncav-ar DNA-aul, cu SHHAYDEH, cu tot!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop