2 responses

 1. Micu
  iulie 10, 2017

  Si uite asa, si Capraru are afacere de succes cu cirnatii lui cu tot! Mare lucru de nu e printre cei mai performanti agenti economici ai judetului, daca nu chiar din tara! Poate ca mai sunt in tara asta autoritati care-si fac treaba si care il vor lua si pe acest individ la rost!

  Răspunde

 2. valisor
  iulie 10, 2017

  Îmi pare mie, sau chiștocu Chiticu s-a mai dolofănit oleacă? Mă referesc la referința că întrebarea nu i s-a pus-o la referatul care trebuiește, că ar fi scos fumăatură pe nări… da nu cred că l-ar fi primit pe Galan și da nici pe Muraru!…
  Ăștia ei suntem noi, dar, pentru că nu e deodată loc pentru toți, la tura asta suntem doar ei. Am mari speranțe să fiu și eu cât mai curând, că, dacă poate tot prostul, ce mi-e să mă fac și eu nesimțit? – că, accidental, din “educație deficitară”, fix axioma asta mi-a scăpat.
  Dacă nu ne băgăm mințile în cap, s-ar putea să nu se știe! Ce e așa greu să credem a încerca haina demnității? că se zice, până și pe goagăl dacă cauți, că așa, da chiar așa, de pâine nimenea n-ar duce dor. Pentru ăștia care stau la masă e cam greu, deși burta nu i-ar împiedica chiar așa de tare să face stânga-împrejur, deși eu cred că am unele dubii, că cam e și proști și răi, mult mai proști și mult mai răi decât cei ce n-am ajuns încă – că dacă mă gândesc, numa’, la Q60ul lui X6… Noi iștilalți măcar, indiferent că suntem flămânzi sau deja am servit o bere, hai să dăm mână cu mână… și cu ghioaga! Să ne avem ca frații, că vor ba dulce mult a duce!… ducă-se-n grijania mami’lor! Și s-auzim de și mai bine!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop