(VIDEO) Mitocanii din Parlamentul României. Discuții ca la birt

3
267
 

Parlamentul României,  unica autoritate legiuitoare a României care ar trebui să dea țării cât mai multe legi bune, a primit o nouă lovitură la capitolul imagine după ce doi aleși, deputații Bichineț și Bacalbașa, au considerat că tribuna parlamentului este cel mai bun loc de făcut miștouri și de  folosit un limbaj golănesc. Bacalbașa a fost cel care a aprins fitilul, jignindu-l atât pe Bichineț, ales deputat de Vaslui, dar și pe o doamnă deputat căreia i-a arătat semne obscene. Alesul vasluian nu a vrut să rămână dator și i-a dat replica deputatului Bacalbașa, amintindu-i acestuia că a trecut prin județul Vaslui și „nu i-a stricat nimeni rozeta”. În materialul video, deputatul Baclabașa cu limbajul său de mahala, dar și colegul său, Bicihineț, care nu se lasă mai prejos.

 
 
(D.M.)

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. mihnea 10 mai, 2017 at 18:34 Răspunde

    Ma gandesc la faptul ca aceste scursuri ar putea fi aduse le Neamt si puse in functii la institutiile de cultura care au fost decapitate pentru ca nu au fost de acord sa se implice in activitati culturale organizate cu costuri triplate. Sa-l punem pe Bacalbasa la teatru si pe Bichinet la biblioteca judeteana. Am convingerea ca ar vorbi aceeasi limba cu gasca aflata la conducerea judetului. Dle Muraru, ati observat ca au extins domeniile din care pot fura bani publici, referindu-ma la zona culturala. Ati citit cate sute de mii a dat Firea zilele acestea pe un concert organizat de Ziua Europei? Stiti cum gandesc astia? Procurorii au devenit specialisti in lucrari de infrastructura si constructii si gasesc foarte usor fraudele si au zis ei sa introduca si cultura (nu in duba) pe lista zonelor de unde se pot sifona bani, deoarece investigatorii nu se pricep la tarife pentru recitaluri, scene, tiparituri si casute din lemn. Gresit. Tic tac!

  2. mihnea 10 mai, 2017 at 18:37 Răspunde

    Cititi si postarea omului de cultura Alui Gheorghe. Superb! Doamne, cate clase are peste tot ceea ce au adunat potentatii perioadei prin scoli obscure… sunt convins ca nici macar nu reusesc sa inteleaga mesajul poetului Alui Gheorghe.

  3. Flori 16 mai, 2017 at 20:22 Răspunde

    Domnule Muraru dar de ce nu ne spuneti ca acesti mitocani din Parlament au ucenici si la Piatra Neamt. Uitati-va pe conturile de facebook ale fratilor Romel si Dan Birjoveanu si vedeti cum ataca un jurnalist care a comis ceea ce in opinia lor este un grav delict de opinie.
    Romel este numarul 2 in PNL Piatra Neamt, adjunctul politic al presedintelui Dragos Chitic si angajat la Cabinetul Parlamentar al senatorului Eugen Tapu.
    Or fi cei de la PSD „ciuma rosie” dar daca acestia sunt urmasii Bratienilor e clar ca suntem pierduti… Eu una incep sa nu mai am nici speranta.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.