Puterea schimbă șeful Poliției și prefectul

Home » Dezvăluiri » Puterea schimbă șeful Poliției și prefectul

By admin on martie 31, 2017. 6 Comments

 

Zvonurile privind înlocuirea șefului Inspectoratului Județean de Poliție Neamț se pot transforma în curând realitate, aspect valabil și în cazul prefectului de Neamț. Ce-i drept, era de așteptat ca aceste schimbări să aibă loc după schimbarea puterii politice, din decembrie anul trecut, pentru că asta e moda României postdecembriste, însă nu se știa cu exactitate când se va petrece schimbarea și nici cine vor fi înlocuitorii. În ultimele zile, informațiile au reapărut în anumite cercuri, arătând că schimbările menționate sunt doar o chestiune de zile sau, cel mult, săptămâni. Comisarul șef Paul Tablan, inspectorul șef al IJP Neamț, a primit un semnal clar că lucrurile nu sunt în regulă, după ce șefii de la București au declinat propunerea sa de numire a doi ofițeri în funcțiile de adjuncți, posturi rămase libere după ce comisarii Andrieș și Bezim s-au pensionat. Mai exact, șeful Poliției Neamț nu a primit niciun răspuns la propunerile de adjuncți pe care le-a făcut, aspect care dă de gândit. Tăcerea mai marilor de la București ar putea fi explicată prin faptul că șeful IJP Neamț nu mai are zile multe în fruntea inspectoratului, urmând ca cel care va fi împuternicit la comandă să-și aleagă adjuncții cu care va lucra. În ceea ce privește numele înlocuitorului lui Paul Tablan, sursele noastre arată că una dintre persoane ar putea fi un ofițer, cu rădăcini în Târgu Neamț, care în acest moment activează în cadrul Serviciului de investigare a fraudelor economice. Polițistul s-a transferat de la Poliția Târgu Neamț la Poliția Neamț la puțin timp după ce comisarul șef Aurel Munteanu a fost numit, în iunie 2002, la comanda inspectoratului.

Schimbarea îl paște și pe prefectul de Neamț, Niculina Dobrilă, iar discuții au mai fost pe această temă. Surpriza ar fi că niciunul dintre numele vehiculate în spațiul public ca posibil viitor prefect nu sunt creditați cu șanse. În pole position pentru această funcție ar fi un apropiat al lui Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, respectiv Panaite Vasile, primarul comunei Dragomirești. Un mare susținător al PDL-ului, când portocalii erau la putere, Panaite s-a repliat rapid, iar acum se află în barca partidului aflat la guvernare, PSD, poziție din care poate accede în fruntea Prefecturii Neamț.

Daniel MURARU

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

6 Comentarii la Puterea schimbă șeful Poliției și prefectul

 1. valisor   martie 31, 2017 at 10:10 am

  Și uite așa sărim… din lac în lac… din puț în puț… Ne-am ștampilat creierii cu stema RSR și nu mai suportăm, în viața asta, nicio intervenție. Fi’ne-ar boașele!…

  Răspunde
 2. Ionelcelmititel   martie 31, 2017 at 10:15 am

  Puterea asta, care o fi ea, n-ar putea lasa lucrurile asa? N-ar putea oare ea, puterea, sa vada de problemele importante ale acestui judet? Nu e nimic rau in a schimba anumiti oameni din functii, daca au stat prea mult acolo, insa cu cine ii schimba? Cu unii agreati de ei, presupun… Care sa le faca jocurile! Si uite asa, jaful este continuat pentru ca li se va tine palma, nu-i asa? Dar sa nu uite ca nu sunt invincibili! Sa se uite la Pinalti si sa traga invataminte! Daca ii duce capul. Pina acum am demonstrat ca nu! Oameni buni, ce dai aia primesti, daca nu azi sau miine, poimiine cu siguranta!

  Răspunde
 3. mamaradului   martie 31, 2017 at 3:29 pm

  Dragii noștri iepurași, cu mult respect vă rugăm să lăsați la mama focului toate speculațiile, deoarece s-ar putea să greșiți tare multișor, individul cu rădăcini la Tg.Neamț, pare cumva normal în comportament, adică cu risc de examen psihologic luat pe bune și nu se bagă în troacă……fie mare, sau mică, troaca nu treaba sau oala, mai ales că are mulți neprieteni prin toate grupări – clocile județului. Individul este tare comic, dar nu a știut niciodată să-și facă prieteni și să-și protejeze interesele, fabricînd dosare pe bune la toți. Cât despre speculația cu prefectul vă rugăm să o lăsați pur și simplu dracului, Panaite este efectiv locotenent – financiar al lui nea jiji, hei aude cineva…….

  Răspunde
  • valisor   martie 31, 2017 at 5:02 pm

   Aici sunt două categorii de cititori: cititorii cititori și cititorii despre ei înșiși. Cititorii cititori sunt oameni cu mintea-n cap, deci nu ne jigni cu tentative de deturnare a atenției sub valoarea găinațului de ieftine, măi “mamaluneluciorăpelu”! că-i sare muștaru lu mititelu.

   Răspunde
 4. Vasile   martie 31, 2017 at 8:16 pm

  UN ILUSTRU CONDUCATOR, la opozitia unora ce trebuiau sa voteze ,,primiri,, in partid si argumentau timid, ca nu este corect ca unii navetisti(cameleoni) in politica,sa vina la ,,noi,, ARGUMENTA :au notorietate si aduc voturi, restul nu conteaza !
  Apropo de Tg. Neamt, usor, usor, ne vulcanizeaza pe toti….

  Răspunde
 5. mihnea   martie 31, 2017 at 10:13 pm

  Adica la politie este in carti sa conduca cel mai mare spagar de la economic si chiar din politie? O fi avand el 200.000 € sa dea dar parca e prea mult! Am ajunge iar de rasul tarii! Oricum nu poate spala dosarele lui frate-su, dar poate Arsene il aduce sa execute pe cei care nu-i fac plecaciuni. Cred ca nimeni nu se indoieste ca Arsene e in stare de asa ceva! Cu un asa sef, Neamtul ar ajunge iarasi un camp de lupta pt interlopi gen Mararu si altii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.