A stat sau nu ceasul lui Arsene? 

8
2589

Articolul publicat de atacul.ro în urmă cu câteva zile, privind o posibilă gafă făcută de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a produs supărare maximă în anumite cercuri și a încins serios mințile unora. Atacul.ro a prezentat un eveniment ciudat surprins pe imaginile video ale unui material realizat de o publicație on-line în care se relata faptul că la Consiliul Județean Neamț se muncește până după miezul nopții. Numai că ceasul de la mâna președintelui Ionel Arsene arăta o cu totul altă oră, respectiv 7.20 sau 19.20. Din punctul nostru de vedere, imaginile sunt destul de clare, aspect care ne-a făcut să credem că la mijloc a fost vorba de: o gafă, care a avut la bază ideea de manipulare; o defecțiune a ceasului președintelui sau fixarea acestuia pe un alt fus orar. Între timp a mai apărut o variantă, și anume că ceasul arată 00,30, iar în acest sens susținătorii ei afirmă că secundarul ar fi de fapt orarul. Cert este că una dintre variantele prezentate este reală, însă nu vrem să ne pronunțăm în acest sens. Putem spune doar că în acest moment am eliminat două dintre ele. Ceasul funcționează, pentru că dacă analizezi cu atenție, respectiv cu încetinitorul imaginile, observi că secundarul se mișcă. De asemenea, secundarul nu are cum să fie limba care arată ora, lucru bine evidențiat de tipul ceasului pe care președintele Arsene îl purta la ora realizării materialului video. 

Pentru a ajunge la concluziile de mai sus, am făcut „săpături” serioase pe internet, stabilind că, cel mai probabil, ceasul pe care Ionel Arsene îl purta în seara respectivă este un Ingersoll Cimarron IN6907RWH. Comparând ceasul lui Arsene cu marca amintită, rezultă că avem de-a face cu același tip de ceas; modul în care este poziționată denumirea mărcii, limbile orarului, minutarului și secundarului sunt identice.

În anumite unghiuri, datorită reflexiei luminii, limba secundarului „apare și dispare”, , așa cum se poate vedea în imaginile în care apare ceasul președintelui CJ Neamț. Asta ar fi explicația pentru apariția, la un moment dat, a părții din spate a secundarului.

Mai jos, în galeria foto, sunt cele 50 de cadre pe care le-am obținut din filmarea în care apare ceasul președintelui Arsene.

 

Daniel MURARU

Citeste si:

Ups! Președintelui Consiliului Județean Neamț i-a stat ceasul

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

8 comments

  1. Ionel cel mititel 20 martie, 2017 at 13:41 Răspunde

    Eu cred ca gafa nu este a lui Ionel, ci a lui Iosubel care a vrut sa ne arate noua, prostilor, cum se lucreaza la CJ. Noi stiam deja cum se lucreaza, dar el a insistat, probabil pe bani mai grei sau mai usori, numai d-voastra va puteti interesa si sa ne spuneti si noua. Treaba este ca da, intr-adevar, Ionel Arsene a intrat in istorie, insa bagat de Iosub, care in graba lui de a-l ridica in slavi pe Jupin, a uitat sa-i spuna astuia, ba, „trage limbile” la ora 12. Care istorie, stiti d-voastra! Eu, in locul lui Arsene, ii dadeam lui Iosub si un sut in xxx. Acuma, cu siguranta ca Iosub ne-a crezut prostii satului, indiferent daca ceasului lui Ionel arata 7.20 ori 12 noaptea. Nu ne intereseaza cit lucreaza Arsene la CJ! Au mai lucrat si altii noaptea si le-a iesit o ordonanta de a revoltat o tara intreaga!

  2. valisor 20 martie, 2017 at 16:52 Răspunde

    Nici nu mi-ar fi trecut prin cap că se poate minți cu atâta insistență și în răspuns la întrebarea absolut neutră „Cât e ceasul?”.
    Asta nu mai e glumă și cazul acesta e alarma pe care să o audă și morții, cei surzi când trăiau, alarma că suntem proști de dăm în gropi dacă ne batem joc în așa hal de viața asta una singură a noastră, amuzându-ne de giumbușlucurile curat inocente ale „Balenei Albastre” peste destinul viitorimii, prin pasivitate, că nu știm să dăm cu parul, ci știm doar să „#rezistăm”. Ne e teamă, că de!… avem familii, avem copii… dar tocmai de aceea ar trebui să nu ne fie teamă!!! Ce dracu construim, tovarăși?!? Să nu se prăbușească peste noi!
    Sau, poate a făcut insolație Pământul și i s-au amestecat meridianele, așa încât ora Piatra Neamțului diferă de ora României cu fix atâta cât îi trebuie să rezolve impasul. Cu E-urile astea, cine să mai știe adevărul?!

  3. Teo 20 martie, 2017 at 18:25 Răspunde

    Iosubică, nici nu ştii,
    Cât de mic incepi să fii!

    Academia Romana lucreaza la o noua editie a Dictionarului Explicatic. Iosubica va fi validat ca adjectiv, sinomim cu PENIBIL, JENANT. Iar din primele clase, elevii vor invata la scoala despre Cultul Personalitatii si ca publicatie contemporana li se va exemplifica cu zvonpiatraneamt.ro.

  4. Diana 20 martie, 2017 at 19:05 Răspunde

    Guvernul asta lucreaza doar noaptea? E drept, si la baut merg tot noaptea. O fi costat cativa euroi un astfel de ceas, dar are cu ce. Iar Arsene este un iubitor de lux, dar si de mult chici achizitionat la pret de lux (dive, accesorii etc). Asa se intampla cand ai in jur doar rebuturi care din dorinta de a-si pupa seful cat mai des in locuri dosnice fac gafe impardonabile. Acum urmeaza sa vina marele Harabagiu sa explice cum stie el, din surse sigure de la servicii, ca jupanul judetului chiar munceste si are insomnii pentru binele nemtenilor. Oare nu-si dau seama cat sunt de penibili? Oare nu inteleg sa-si angajeze profesionisti care l-ar costa mult mai putin decat gasca de praduitori care-l storc de bani direct dar si folosindu-se de numele lui Arsene la diversi sefi de institutii sau oameni de afaceri?!

  5. mihnea 20 martie, 2017 at 20:01 Răspunde

    Interesant ceas! O fi costat niste banuti, dar la nivelul lui se poate incadra la normalitate. Cine stie cate o mai avea, mai frumoase, mai scumpe! Daca ne gandim ca la proiecte de 150 mil €, 10% (minim) inseamna 15 mil €… ca sa nu mai vorbim de banii veniti in Neamt pe OG 28… si va mai mirati de ce se cred unii jupani! Banii le iau mintile, dar ii duc mai repede si mai sigur catre necuratul!

  6. Traian 21 martie, 2017 at 10:04 Răspunde

    Vrajeala asta cu secundarul care ar fi orar o spunea Buratino Robertino acum vreo 2 zile. Atat il duce capul, fie-va mila de el…
    Dar la 25.000 de euro, parca merita minciuna. Da, 25.000 de euro e pretul unui contract aranjat de o firma a lui si a unui asociat pentru mentenanta la calculatoarele Cejeului. E pe SEAP!
    Domnule Muraru, nu credeti ca de acesti bani cumperi calculatoare noi in Cejeu care au garantie 2 ani deci nu mai au nevoie de service?

  7. Elena D. 21 martie, 2017 at 10:58 Răspunde

    Fratilor, distribuiti acest articol pe facebook sa vada toate lumea cat creier si caracter au si Ionel si Iosubel. Daca la Bucuresti a fost „Noaptea, ca hotii”, la Piatra Neamt e „omagiu si trucaj – noaptea ca hotii”.

  8. Jean Valjean 23 martie, 2017 at 06:30 Răspunde

    acolo la cj sunt probabil multe oi, de asta au nevoie si de mentenanta. Da, de mentenanta. Daca toti se complac in aceste smecherii si nu zic nimic, decit ascunsi in spatele unor nick name.uri, ca sa nu.si piarda postul caldut si salariul de zeci de mii de lei, inseamna ca sunt oi. Asta e punctul meu de vedere, sa nu ma cenzurati! Ca daca aveau curaj, da, curaj, ceea ce nu ii caracterizeaza, iosub nu mai ajungea unde este acum, arsene la fel si multi ca ei! Dar ce sa faceti? V.a placut, acum nu aveti decit sa suportati! Concluzia este valabila si pentru multi multi altii, incluzind consilierii județeni care nu stiu ce sa faca sa le fie si mai bine. Eu va doresc tuturor oilor sa ajungeti ziua in care sa nu aveti ce pune pe masa, poate asa va va creste coloana vertebrala. Toate cele bune

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.