Ups! Președintelui Consiliului Județean Neamț i-a stat ceasul

8
1885

O incursiune în miez de noapte a reprezentantului unei publicații on-line la Consiliul Județean Neamț a scos la iveală un aspect interesant: președintelui Ionel Arsene i-a stat ceasul. Sau poate nu i-a stat… În cazul în care ceasul nu i s-a blocat, putem spune că Ionel Arsene are toate șansele să intre în istoria președinților consiliilor județene din România postdecembristă cu cel mai penibil eveniment. Însă noi nu credem sub nicio formă că lucrurile au stat așa. În cursul săptămânii trecute, reprezentantul publicației on-line a mers inopinat, în miez de noapte, la Consiliul Județean, unde l-a găsit pe Ionel Arsene care lucra de zor, împreună cu mai mulți colegi, la întocmirea dosarelor necesare accesării fondurilor de la bugetul național. De altfel, în articol a fost surprinsă atmosfera din miez de noapte de la CJ , cu angajați epuizați care muncesc până-n crucea nopții pentru ca președintele să aducă fonduri pentru dezvoltarea județului. Cei doi, adică și Ionel Arsene, dar și reprezentantul publicației, amintesc în timpul discuției că este foarte târziu, chiar trecut de ora „12 noaptea”. Numai că ceasul de la mâna lui Arsene arată o cu totul altă oră, respectiv 7.20. Bănuim că este după amiază, nu dimineață, pentru că e greu de crezut că l-a prins pe Arsene dimineața muncind pe la consiliu și el să spună că este doar puțin trecut de miezul nopții. Dacă ar fi fost 07.20, Arsene ar fi declarat că l-a prins dimineața muncind la Consiliul Județean, nu-i așa? Așadar, nu credem că a fost o încercare de manipulare a nemțenilor, ci mai degrabă ceasul președintelui este defect sau poate funcționează pe un alt fus orar. Bineînțeles că este foarte posibil ca ceasul lui Arsene să o fi luat la galop, știut fiind faptul că aceste instrumente care ne indică ora se pot decalibra. Captura realizată de noi arată clar că ceasul indică ora 7.20. Se vede foarte bine acest lucru în momentul în care cameramanul ia niște imagini în timp ce șeful CJ-ului semnează un document.

„Bună seara sau bună dimineața”, i se adresează „musafirul”, înarmat cu o cameră, președintelui Consiliului Județean care se află așezat la birou.

„Bună dimineața sau… noaptea”, răspunde surprins președintele Consiliului Județean.

„Bună dimineața! … Îmi cer scuze că-mi permit să vă deranjez la ora asta, dar este ora 12 și ceva noaptea. Cum de se lucrează la Consiliul Județean la această oră?”, întreabă la fel de ”surprins” omul cu camera video.

„Noi, așa cum am spus și astăzi în ședința de consiliu județean, avem de terminat în jur de 100 de proiecte care vor merge mâine spre Ministerul Dezvoltării Regionale, cu finanțări pentru infrastructura județului Neamț, pentru infrastructura rutieră și infrastructura sanitară. Așa cum ați văzut și dincolo, colegii mei muncesc, eu semnez toate proiectele… nu știu când o să terminăm, pe la 2-3… pentru că dimineață vrem să plecăm cu toate documentele spre Ministerul Dezvoltării”, a răspuns Arsene.

„Vă mulțumesc că m-ați primit la această oră”, spune cameramanul.

„Acum suntem aici! Sunt bineveniți toți care vor să vină să vadă dacă muncim sau nu. Sigur că e o seară specială, dar vreau să vă spun că de foarte multe ori ne prinde 10-11 seara în Consiliul Județean”, încheie Arsene discuția. Filmulețul se termină avându-l în fundal pe președintele CJ foarte preocupat, semnând niște acte.

 Daniel MURARU

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

8 comments

  1. Diana 17 martie, 2017 at 22:39 Răspunde

    Ce tare! Bravo! E greu de crezut ca ceasurile pe care le poarta Arsene, cele mai ieftine fiind in jur de 10.000€, se pot opri. Mai degraba e vorba de o marsavie a celor care pretind ca sunt jurnalisti si nu mai stiu cum (si unde) sa-si pupe stapanii ca sa mai obtine 2 lei pe vreun contract. Indivizi precum acesta duc in derizoriu jurnalismul! Avem noroc de faptul ca mai sunt vreo 2-3 jurnalisti in Neamt care stiu sa scrie! Rusine, nu mai aveti limita! Sunteti dezgustatori. Pai dupa cum zic unii, Arsene are perioade cand nu vine cu zilele la birou, asa ca sa nu-l plangem de prea mult efort (fizic, intelectual nu e cazul).

  2. Iosub Robert 18 martie, 2017 at 01:06 Răspunde

    Cu tot respectul, nu stiu de unde a iesit asta cu ”mersul inopinat” dar din articol sigur nu.
    Despre ceasul domnului Arsene, ar fi foarte în regulă să îl contactați civilizat și să vedeți dacă aveți sau nu dreptate.
    Oricum este valabilă dopar o singură variantă. Ori eu sunt un mare mincinos si am montat în filmare imagini din cursul zilei cu imagini din cursul noptii… ori dumneavoastră, din motive pe care nu le înțeleg, m-ați jignit insinuând ca aș putea face așa ceva.
    Eu vă respect munca și după cum bine știți am fost unul dintre cei care am sunat și v-am felicitat pentru articolul legat de cheltuirea banilor pe promovare.
    Nu vă cert prin acest comentariu și vă asigur că vă respect dreptul la opinie… doar va rog să ne respectăm între noi deoarece impresia lasată de articolul dumneavoastra legat de persoana mea este cea pe care o puteți vedea în comentariile aferente și nu este una corectă.
    Vă multumesc pentru înțelegere.

    Iosub Robert

  3. valisor 18 martie, 2017 at 10:59 Răspunde

    Azi noapte, înainte de culcare, undeva la miezul nopții, chiar dacă nu mai știu cam pe la ce oră pică asta, m-a pus dracu să citesc articolul. La prima vedere era o critică despre presa UTC, mai prost inspirată, mai amețită, mai puțin subversivă decât presa PCR. L-am luat deci ca pe o caricatură reușită a ce grămadă de ciorapi a ajuns presa actuală despre noi prostimea. Mi-a venit gândul să mă gândesc că nu poate fi doar asta, dar eram prea obosit, că lecturasem și niște etichete, așa că m-am culcat.
    Dracu m-a pus să citesc articolul azi noapte, înainte de culcare, undeva la miezul nopții, chiar dacă nu mai știu cam pe la ce oră pică asta. M-a atacat în somn, de acolo, nu știu de unde, de unde te atacă și visezi exact ce n-ai rezolvat când erai treaz și te coșmărește de te ia dracu, ca să te-nveți minte, dar nu te-nveți minte.
    L-am visat pe Sergiu Nicolaescu și, treaba mea de ce, pentru mine deja e coșmar. „Comisar Vălișor,” zice ăsta, „vreau să torn în film despre ceva inspirat din realitate, bazat pe înfăptuiri mărețe! Bagă-mi ceva!” și am plecat să-i caut „ceva”. Cam circa era devreme, dar eu am ajuns târziu la indicatorul „Youtube la dreapta”, am intrat în parcarea de la Sediul PCR, mi-am parcat deci țoacla și brusc mi s-a încețoșat vederea. Semăna cu ce era și acuma-i tot așa, doar că scria „Hotel Piață”. Era o noapte caniculoasă de vară, așa… să umbli decât în șosete. Pana de curent, indusă de radioactivitatea preamultului aur al epocii, lăsa ca lumina lumânărilor din spatele unor ferestre ferecate să proiecteze umbre stafiice pe ceața ilogică de afară, iar din spatele altor ferestre, deschise spre ferestrele închise, suav bâzâia un cor de fete „Am șoseta mea, sunt piionel!”. Și cu „pana mea” am rămas, că mi s-a întâmplat în creieri un paradox timpo-spațial de am ajuns undeva-ntr-un câmp, cultivat cu cruci în cinci colțuri, fix la ora la care Luna îi transformă pe vârcolaci în vampiri și pe vampiri în demnitari. Se sugea sângele poporului. Nu știu sigur, n-am văzut cu ochii mei, dar, oricum, acolo se sugea. Am văzut Hellraiser și parcă mă uitam la un clip simpatic cu pisoi, dar visul ăsta, inocent ca Stan și Bran, m-a căcat de tot pe mine. În consecință, i-am zis „Du-te băi cu scenariile astea opșnouiste de-aici!” și m-am trezit.
    Visul mi-a dat totuși de gândit, chiar dacă în articol n-a fost nimeni acuzat, pardon… „certat”. Adică monta neînțelesului Robert Iosub poate fi oricând, la o adică, un alibi irefutabil. Nu zic că ar fi, nici nu s-a auzit că ar fi fost cineva acuzat de vreo urzeală de ordonanțe în miez de noapte, dar există posibilitatea și de aceea consider că nu e o răhățăreală ridicolă, ca-n vremurile de demult, ci e o gravă încălcare aaa…dinți…îâî…dantură…ăăă…dendro…(am un lipsus) profesională. Se poate și ca neopinanța să se fi produs în miez de noapte, în toiul respectivei lucrături de la CJ, o bucățică de film să nu fi ieșit chiar ca lumea și să fi fost un puțin inocent mic înlocuit cu un tot atât foarte neutru din altă înregistrare; chestii care se face și se face des și nu-i bai, da ba îi dacă poate rezulta așa o așa fatalitate care ar putea eventual bătea în multe coincidențe. Deci, „Dom` Comisar”, cum e?
    …ș-așa am încălecat p-o șa de s-a apucat să mă doară mințile și nu mi s-au ostoit încă. Așa-mi trebuie! dacă azi noapte, înainte de culcare, undeva la miezul nopții, chiar dacă nu mai știu cam pe la ce oră pică asta, m-a pus dracu să citesc articolul…

  4. mihnea 18 martie, 2017 at 23:34 Răspunde

    Ups! Ca sa intelegem! Dl. Iosub il suna primul pe dl. Muraru sa-l felicite pentru articolul in care loveste in CJ! E ceva ce ne scapa? Dl. Iosub canta ode lui Arsene in fiecare propozitie (incercati sa nu ne sfidati inteligenta negand), dar in privat ii felicita pe cei care devoaleaza hotiile de la CJ! Asta da stire. Nu ca nu am fi banuit! Aproape ca tindem sa credem ca ii provoaca pe unii sa loveasca in Arsene pentru a veni el, salvatorul, sa-i repare imaginea. Doar ca pe dl. Muraru nu-l putem susecta de asa ceva!

  5. Carmen 20 martie, 2017 at 03:28 Răspunde

    Pai, daca nu s-a mers inopinat sa inteleg ca dl.Iosub l-a sunat pe dl. Arsene si i-a zis: ” Ionele! Vezi ca imediat ce se întunecă putin vin pe la tine să filmam cum lucrezi, ca apoi prostesc eu lumea din condei. Important e sa fie întuneric afara, ca apoi prostesc eu lumea din condei”. Cam asa cred ca a fost…

  6. Mihaela Porumbela 20 martie, 2017 at 16:16 Răspunde

    Sunteti niste rautaciosi si carcotasi. Vizita inopinata a domnului director de site a avut loc la miezul noptii dar pentru ca nu e frumos sa mergi in vizita neanuntat, domnul Iosub a anuntat imediat dupa 7 seara intentia. Atunci, de atata bucurie si emotie cat a simtit domnul Arsene, i-a stat si ceasul cand a auzit ce omagiu deosebit, ce reportaj maret, ce punere in scena pregateste domnul Iosub.
    Si se asemenea sunteti rai cand puneti la indoiala ca domnul Iosub l-a felicitat personal pe acest Muraru. Normal ca l-a felicitat si ca era indignat de cum cheltuie Consiliul Judetean banii, pentru ca el, domnul Iosub, daca incasa el acei bani obtinea o audienta de 1000 de ori mai mare.

  7. ITALEANU 20 martie, 2017 at 22:21 Răspunde

    BA FRAERILOR CE AVETI CU DOMNU ROBERT PROSTILOR??? VA OFTICATI CA FRAERI EL E BAEAT DE TREABA. E UN TIP OMENOS ASA A FOST MEREU SI CAND ERA LA PAZA LA CPL SI EL NA BAGAT OAMENI IN POSCARIE PENTRU TREI SCANDURI CA ALTI. SI A FACUT SI FACOLTATE DUPA AEIA SI BRAVO LUI CA ACUM A AJUNS SI EL PRINTRE BASTANI SI SMECHERI SI VOI CRAPATI DE INVIDIE. M-AI INVATATI SI M-AI MUNCITI SI VOI SI LASATI COMENTARILE ASTEA MARSAVE DACA VRET SA VA FIE BINE. FRAERILOR SI PROSTILOR!!!!!!!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.