„Voi trimite la Beciul Domnesc hoții care au jefuit Locativserv!” 

8
664

Jănel Iosub (foto), directorul interimar al societății Locatiserv SRL, firmă aflată în subordinea Consiliului Local Piatra Neamț, afirmă că schimbarea sa din funcție este dorită de anumite grupuri de interese girate de persoane care l-au slujit pe fostul primar de Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan zis și „Pinalti”. Soarta lui Iosub în fruntea Locatiserv va fi pecetluită în ședința extraordinară a Consiliului Local Piatra Neamț, care va avea loc mâine, 6 martie. Consilierii locali vor vota dacă cei doi membri AGA de la Locatiserv SRL, Cătălin Misăilă și Claudia Moroiu, vor mai rămâne sau nu în funcții. În cazul în care consilierii PMP vor vota proiectul de hotărâre inițiat de liberali, atunci cei doi agamani vor fi schimbați cu alții, cel mai probabil din PNL. Dacă lucrurile vor sta astfel, șansele ca Jănel Iosub să mai rămână la Locatiserv director interimar vor fi nule.

Motivul pentru care Iosub nu ar mai fi dorit în fruntea acestei societăți ar fi teama unora ca anumite aspecte din istoria firmei să nu iasă la iveală, adica jaful din această societate a Consiliului Local Piatra Neamț. Iosub vorbește de o gaură de zeci de miliarde de lei vechi și spune că indiferent dacă va rămâne sau nu director va „trimite la Beciul Domnesc hoții care au supt sângele Locativserv”. Acuzațiile, aduse atât la adresa primarului, dar și a secretarului, sunt deosebit de grave, însă Iosub spune că deține probe pentru toate afirmațiile pe care le face.

„Mulți au crezut că Jănel Iosub are statut de gașcă și va tăinui toate hoțiile și furtișagurile comise de foștii directori în colaborare strânsă cu primarul și secretarul primăriei!! Nu! Jănel i-a descoperit pe bandiți de au ajuns unii să spună că o să vină DNA-ul și o sa-i încarce în autobuze. Asta este problema lor, a celor care mă vor plecat de la Locatiserv. Din firmă lipsesc 37 de miliarde de lei vechi, bani plătiți de cetățeni. S-au supărat că am cerut insolvența Volei Club Unic, condus de Ouatu, coleg de partid cu primarul Chitic și consilierul Bârjoveanu. L-am descoperit pe tatăl secretarului care girează legalitatea documentelor într-o mare ilegalitate. Am deranjat angajații societății care semnau orice fără să pună întrebări. A fost mare supărare pentru că am avut tupeul să-i dau afară pe cei care au greșit. Am sesizat Agenția Națională de Integritate incompatibilitatea consilierului local PNL Ciobanu. Aceasta este cea mai important miză pentru PNL, respectiv închiderea gurii lui Jănel. În ceea ce mă privește, fie că rămân director, fie că plec, voi trimite la <Beciul Domnesc>, cu ajutorul Justiției, pe toți hoții care au supt sângele societății Locatiserv”, a declarat Jănel Iosub.

 

În ceea ce privește semnele de întrebare privind instalarea sa în funcția de director interimar la Locatiserv SRL, Iosub spune că totul s-a făcut cu respectarea legii. Mai mult decât atât, acesta arată cu degetul spre primar și secretar pe care îi acuză că întârzie intenționat selectarea membrilor Consiliului de Administrație. „Adunarea Generală a Acționarilor are responsabilități depline atribuite de către Consiliul Local, iar demiterea fostului CA de la Locatiserv, dar și a fostului director a fost legală. Cei care au neclarități, să vadă cazul consilierilor județeni de la Apaserv și decizia Curții de Apel Bacău. Actualului Consiliu Administrativ i s-a prelungit mandatul până pe 10 aprilie. Mă întreb, cum de este posibil ca primarul, dar și secretarul să încalce legea, blocând intenționat selecția membrilor consiliilor de administrație din cadrul societăților primăriei. Legea spune că după 4 luni de interimat se mai poate prelungi cu încă 2 luni, după care nimic. Atunci este momentul când CA-ul poate interveni și întocmi un mandat de 4 ani directorului care a fost 6 luni interimar. Eu, după 6 luni de interimat, ce-ar fi trebuit să fac? Să-i sun pe cei care îmi poartă sâmbetele și să-i invit să preia ei funcția? În ceea ce privește acuzațiile că eu aș fi fost numit ilegal în această funcție, iar cei din PNL, primarul, secretarul ar fi știut de așa ceva de comiterea vreunei infracțiuni și nu au spus nimic, înseamnă că sunt complici și ar trebui să răspundă pentru tăinuire, nu? Se mai spune că aș fi incompatibil pentru că sunt membru în CA la Publiserv, însă vreau să spun că am dreptul legal să fiu membru în CA-ul de acolo, așa cum și directorul de la Publiserv poate fi în AGA la Locatiserv. Incompatibilitatea ar apărea numai în anumite situații, însă vă asigur că acest lucru nu s-a întâmplat și nici nu o să se întâmple”, a declarat Jănel Iosub.

Daniel MURARU

Citeste si:

Iosub, director la Locativserv pe baza unor acte false?

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

8 comments

  1. Nicolae Birsan 5 martie, 2017 at 19:11 Răspunde

    Tot CLANUL INTERLOP care ne-a JEFUIT trebuie sa raspunda in fata legi , FELICITARII DL. Director Iosub Janel . !!! Sa NU te lasi intimidat de CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA a CLANULUI INTERLOP PINALTY + CHITIC etc

  2. mihnea 5 martie, 2017 at 19:37 Răspunde

    Serios? E clar ca si pnl-istii sunt varza, dar locativul a fost condus, prin interpusi, de psd-ista Simionica! Ce daca acum nu mai e in partid, ea nu facea de capul ei si doar pentru ea! Chiar ne sfidati cu tot felul de prostii! Toti sunt o apa si un pamant. Cat despre reactia complet nedemna de un manager, ne lasa un gust amar. Ceilalti pot scrie ce vor, ca-i o tara libera, dar un director comunica institutional nu haotic si proferand amenintari, ca nu-i instanta! In plus sa transmita absolut toate informatiile despre fraude institutiilor statului abilitate sa verifice si sa dea verdicte. Restul e mizerie. Punct!

  3. ADI 5 martie, 2017 at 20:49 Răspunde

    Toate minciunile despre Janel au un singur scop…..PIATA !

    Sa nu ajunga la Locativserv ca-i…DERANJ MARE !Prietenii(chitic & pisic)stiu de ce !

  4. constantin 6 martie, 2017 at 08:17 Răspunde

    la pmp neamt apele sunt foarte tulburi.sa nu uitam ca pmp neamt prin carabat este locul de joaca a lui pynalti.dulama face ce ii cere carabat secretarul general.si acum acesta ia simbrie pe ruta stefan iar copilasii consilieri locali nu misca in front si fac ce dicteaza carabat.totusi acum cand filiala pmp neamt este in alegeri si reorganizare pe filiera bichinet ar fi o sinucidere sa faca alta alianta.efectiv mana de pmp-ist veniti de la pdl vor fi spulberati.nu cred ca risca cineva.nu inteleg ce vina are iosub ca ia fost prelungit contractul de manager interimar.stiu ca janel deranjeaza dar 90% spune adevarul.cunoaste foarte bine relatiile intre smecherii lui chitic.misiunea lui este sa ii scoata din joc.II DORESC SUCCES.janele fii barbat.

  5. valisor 6 martie, 2017 at 08:57 Răspunde

    Nu, în niciun caz instituțiile în slujba mafioților nu se vor autosesiza pe această cale, că adică unul din interior acuză public, prin media, intenționat fără precizări de luat în considerare și cu amenințări plastice cam destul de ieftine. Așa sun concepute instituțiile astea să funcționeze, încât părțile cojulitoare să-și etaleze fără nicio jenă cunoștințele istorice, deci despre Călcâiul lui Ahile cât și Ahile era șanjabil, beligerându-se cu nerușinare, chipurile un fel de circ pentru proștii care suntem de nu știm că ce și cum nu pentru că nu suntem informați ci pentru că suntem proști grămadă.
    Să-i fie rușine lui Iosub că a tăcut atunci când trebuia să aibă altă poziție – că dacă nu a fost de alta, nu ar fi fost degeaba! Ce văd eu acuma e un teatru pentru fraieri și o negociere cu șmecherii, așa că să facă bine să-și aleagă altă scenă pentru frontul ăla, că am dreptul la informare și consider să mă informez aici, citind fără să-mi fie toți neuronii înecați în vomă! Dacă mă înșel, deși nu prea cred, că nu-i ciorbă cu care să nu mă fi opărit deodată cu tot restul fraierimii, dar dacă totuși… atunci să ia cu asalt ce știe că… și „patria îi va fi recunoscătoare”!
    Nu pot să văd asta și să mă prefac că e „democratic” să zic că poate-i alta!

  6. Vasile 6 martie, 2017 at 19:34 Răspunde

    Daca mai este justitie in asta Tara, cum se poate exprima un conducator , chiar si interimar, ,,voi trimite la Beciul Domnesc hotii,,? Cei ce l-au propulsat acolo au intreaga vina , el saracul executa si in final, castanele, nu vor basica mainile papusarului !

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.