10 responses

 1. Andi Pincescu
  ianuarie 31, 2017

  Jos palaria! Daca-ar fi toti ziaristii asa ca tine, cred ca societatea asta ar fi fost mai curata! Bravo, Murarule!

  Răspunde

 2. Florin Lupei-Lișman
  ianuarie 31, 2017

  Bravo domnule! Jos pălăria!

  Răspunde

 3. PARATH ION
  ianuarie 31, 2017

  Lupii bai…Au intrat lupii in sat lume…Furci , topoare ce mai gasiti prin gospodarie si pe ei baaa.Da-le la oase . Suntem cu tine.

  Răspunde

 4. valisor
  ianuarie 31, 2017

  Că au încercat, era de așteptat, mă oripilează, dar nu mă miră; așa târziu că s-au călit în lupta împotriva legii, sunt foarte rezistenți și greu le ajunge cuțitul la os, la fel de greu pe cât de greu citesc și unele instituții ale Statului articolele și, dacă le citesc, îmi pare că le cam citesc degeaba. Că nu numai că nu ai cedat, dar că te-a și revoltat la culme, păi și la asta mă așteptam, că știu cât ții la verticalitate, cum dealtfel tot județul ăsta (cel puțin) știe, dar tâmpiților nu poate să le intre în cap, că în capul lor nu e intrare pentru așa ceva. Ce totuși mă miră, e că, adresându-te autorităților, nu te-au legat ca să te bage în beci și să te bumbăcească, că doar e oamenii lor; glumesc, bineînțeles, doar fac haz de necaz, că știu că nu sunt ai lor ci, dimpotrivă, sunt ai noștri, au dovedit-o, iar de acum sunt convins că o vor dovedi cu prisosință, dacă deja și-au scos netrebnicii artileria grea, că loc pentru mai multă bătaie de joc nu mai este.
  Și eu subscriu cu BRAVO și JOS PĂLĂRIA!!!

  Răspunde

 5. constantin
  ianuarie 31, 2017

  cunoscandu-i bine pe indivizii in cauza eram curios cum te abordeaza.intai am zis ca o sa-ti ofere o mobila din lemn masiv si uiti de casutele de la gheorghieni si administratorii societatii.can te-ai dat la pupila presedintelui am zis ca e prea mult.presedintele are mandria si apucaturile de targoveti.acolo sunt renumite bataile date celor cu functie la primarie.in sfarsit vad ca au recurs la proba hibrid intai cu binisorul apoi cu amenintarea.daca dragnea v-a fi potolit si ghiocelul nostru trebuie “sa o taie.”cred ca le curmai orice speranta daca ii nominalizai.cei ce nu cunosc detaliile nu prea ii ghicesc pe toti.tratamentul de tg.neamt l-am primit si eu in 1983.de aceea cunosc toata strategia.oricum sa nu te prinda noaptea prin crasme,acolo e mediul coretiilor corporale.

  Răspunde

 6. cristinel
  ianuarie 31, 2017

  Bravo, atitudine de adevarat ziarist.

  Răspunde

 7. Diana
  ianuarie 31, 2017

  Bravo! De asa un jurnalist are nevoie judetul. Sa nu-i fie frica si sa nu depinda de banii publici. Cunoscand clica aflata acum la butoane, aveti dreptate, au obiceiul sa recurga la astfel de amenintari cu corectii fizice. In plus, in sistemul mafiot pe care-l patroneaza pornesc de la premisa ca oricine are un pret. Cauta orice detaliu (probleme, rude, mizerii, intamplari fabricate) pentru a-si distruge oponentii! Aveti mare grija! Din pacate, unii sefi de institutii stau plecati in fata celor aflati vremelnic la butoane. Niste gunoaie. Ne-am saturat sa vedem tot felul de agramati cu pretentii de jurnalisti sau detinatori de “trusturi” care debiteaza ineptii pe care le numesc analize iar ziua ling clantele dupa un leu. Felicitari! Ancheta jurnalistica precum e in manuale! Sa stiti ca foarte multi va apreciaza! Sa o tineti tot asa! Ar fi bine sa identificati o posibilitate, legala, unde sa putem depune si noi bani (fiecare cat poate si daca vrea) pentru sustinerea financiara a activitatii. Ma refer la consumabile si resursele utilizate. Legal, confidential, direct. E o idee, absolut sincera. Fiecare pune doar daca vrea, fara vreo obligatie pentru cei care doneaza sau publicatie. Actualul baron local, Arsene, nu vrea sa isi inchipuie ca functiile sunt trecatoare. Nu mai vorbim de slugi!!! Mai mult, se lauda ca e protejat de structuri (probabil metalice). Nimic si nimeni nu este vesnic, tovarasi!!!!! Au crezut ca pot fura fara sa-i deranjeze nimeni pentru ca au cumparat foarte multi din pretinsii jurnalisti. Ghinion! Cat despre subiecte de investigat, cu potential infractional, slava Domnului! Si suntem multi cei care va putem oferi ponturi. Succes!!!!

  Răspunde

 8. Vasile
  februarie 1, 2017

  Daca este asa, felicitari dar aveti grija, au un tupeu si o tenacitate rar intalnite !

  Răspunde

 9. racariu george
  iulie 1, 2017

  Respect

  Răspunde

 10. Jean Valjean
  iulie 3, 2017

  Acel individ a ajuns, intre timp, mare prefect! Autoritatile pe care le-ati anuntat dumneavoastra au facut rahatul bici! Ce ar putea sa ne mai mire? Daca astia platiti din banii nostri ca sa ne apere de hoti (politisti, procurori samd) ar avea macar 1 la suta din curajul si demnitatea d.voastra, acum Piti era acolo unde merita! Bineinteles, alaturi de toti ceilalti mizerabili.
  Felicitari si respect!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop