6 responses

 1. valisor
  decembrie 29, 2016

  Domnule Profesor,
  Cu tot respectul, dacă vedeți că nu le citește, poate ar fi mai potrivit să-i scrieți în neamță, deși nu bag mâna-n foc că înțelege alta decât onomatopeineza.

  Răspunde

 2. Mihaela Ungureanu
  decembrie 29, 2016

  Am mai avut noi o profesoara ( invatatoare ) care a facut greva foamei si s-a dovedit a fi o mahalagioaica de prima clasa iar greva era platita de un post de televiziune .Acum suflam si-n iaurt . Poate de la Targu Neamt se vad altfel lucrurile . Foarte urata si nepotrivita expresia : “l-ati adus pe Ciolos pe usa din dos “.Ciolos a venit in momentul cand Ponta si Dragnea au dat bir cu fugitii . Acum au recunoscut chiar Ponta si Dragnea ca au vrut sa atace alegerile din opozitie . Eu spun ceva mai mult : Nu puteau pune in practica ce au promis in 2012 .la inceput au dat vina pe greau mostenire dar se apropia scadenta .Colectiv a fost un motiv onorabil sa iasa din joc si sa atace guvernul tehnocrat din opozitie,il puteau da jos oricand , esalonul doi ramasese pe pozitii ,iar Dancu le putea da peste maini cum nu se supuneau ordinelor . Guvernul Ciolos a prins avant in ultimele 6 luni de mandat cand nu mai putea fi schimbat ..Daca vor reusi sa faca un guvern vor da iar vina pe greaua mostenire . oricum spun de acum ca vor fi nevoiti sa intarzie marile reforme cu cel putin o luna pentru amanarea cu doua zile a deciziei presedintelui .Ei tot timpul se victimizeaza ,tot timpul sunt atacati de forte oculte care vor sa vanda sau sa fure tara dar ei o vand mereu si din greu.

  Răspunde

  • PARATH ION
   decembrie 30, 2016

   Doamna draga , cred ca traim in lumi diferite.Din cite stiu eu Iohannis s-a folosit de tragedia de la colectiv pentru a regla conturile cu fostul guvern..”a trebuit sa moara oameni”..(ca sa-mi rezolv problema)Dar poate , vom mai auzi de problema asta.L-ati vazut pe Putin plingind , la sicriul ambasadorului ucis in Turcia ? Dar pe Iohannis cind a pomenit de mortii de la Colectiv ?Ei dar el nu e bocitoare profesionista , dar nici nu-l doare de romanii care l-au ales.Cit despre Ciolos as putea spune fara retinere ca a venit de pe alta planeta.N-a facut nimic pentru tara asta.E adevarat ca-l ajuta si fatza…Auguri….

   Răspunde

 3. Balaoiu Mihai
  decembrie 29, 2016

  Raspunsul prieteni e vanare de vant! Pacat de increderea avuta,restul e tacere.

  Răspunde

 4. viki
  decembrie 30, 2016

  Din pacate, in ziua de azi, toti se pricep la toate. Toti stiu, se exprima intr-un fel sau altul, in fata unui calculator. In realitate, nimeni nu ia atitudine. Daca ne enerveaza ceva, daca credem ca suntem umiliti, furati, traim rau, atunci haideti sa facem ceva practic! Nu sa ne limitam la a birfi practic pe internet.

  Răspunde

  • valisor
   decembrie 30, 2016

   Da! Ne enervăm, ne umilim, ne furăm, ne înrăutățim traiul. Noi ne și nu unii ne, deci noi pe noi înșine. Mai întâi ar trebui să nu ne mai. Apoi, da, exact asta pe care o văd în comentariu: afirmarea voinței de a nu ne limita, ci de a lua atitudine. Urmează idei, adică ce, dar mai ales cum. Exemplele individuale nu vor întârzia și poate va rezulta ceva mai de masă. O scrisoare deschisă – publicată fiind, poate fi privită ca scrisoare deschisă, iar intenția, în principal, a profesorului Năstăselu, eu cred că este aceea ca noi, mai mult ca Iohy, să o citim și să nu mai tăcem; deci să făcem ce? SĂ SCRIM CU TOȚII SCRISORI DESCHISE, ORIUNDE SE IVEȘTE OCAZIA, DAR ȘI CA ATARE, PREȘEDINTELUI ÎN SPECIAL, ATÂTA CÂT MAI CREDEM ÎN VERTICALITATEA COLOANEI VERTEBRALE A DOMNIEI SALE. Domnul profesor ia atitudine cu “armele” din propria dotare, dar e bine și dacă altul știe să scrie eventual cu… coasa… cu… furca…
   Să facem ceva noi toți! mai puțin eu, că-n mine nu prea am încredere.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop