5 responses

 1. constantin
  decembrie 23, 2016

  strasnica revolutie a fost la p.neamt.nu degeaba acuma sunt vre-o trei asociatii care impart lumanari la susaneaua din 22 dec.ma mir ca nu le crapa obrazul de rusine a celor ce se cred revolutionar si au luat cu japca bani de la buget si au primit si alte avantaje.sa nu mai fim caraghiosi de 22 dec.si sa ne ocupam de treburi mai importante decat de paranghelia de la asa zisa troita eroilor.

  Răspunde

 2. PARATH ION
  decembrie 23, 2016

  Care revolutie , ce revolutionari ? Cu Iulius Trapiel presedintele revolutionarilor ?Hai sa fim seriosi.Nu contest ca toti am crezut in revolutie , simteam starea de euforie , bucuria ca scapam de cei ce se credeau vesnici in fruntea tarii dar daca stiam ce urmeaza ….Un veteran de razboi primeste citiva banuti pentru ca a luptat cu arma-n mina , pe front iar profitorii revolutiei cer bani , spatii comerciale , pamint ,paduri …Au tabarit corbii pe trupul insingerat al mortilor revolutiei.Toti gargaragii astia de fac gura mare ar trebui sa faca dovada cu ceva concret , cu documente ca au participat activ la revolutie si nu cu martori , asa cum si-au facut unii vechime in munca (sa pacaleasca statul )O selectie riguroasa ar fi mai mult decit necesara si banii inapoi la stat de la smecheri.Asa ca domnule Trapiel si nu numai , ai nimerit acolo din curiozitate de gura casca , (sau nu ?)ai fost trimis , sau astepta-i camioanele cu ajutoare ?Pacat de cei care au murit pentru o cauza nobila de care si-au batut joc fel si fel de invirtiti….

  Răspunde

 3. valisor
  decembrie 23, 2016

  Articolul acesta îmi împle ficații de optimism. Gândul la ce harnic ne metamorfozăm noi la beție, mă duce cu gândul departe, la același gând. Nu știu ce de ce nu funcționează, probabil nu ne potolim îndeajuns setea. Cu riscul ca, atunci când ne trezim, să ne trezim cu gheghe Dej președinte (scuip pi chept și sper că nu), SĂ BEM! FRAȚI MOLDOVENI, că… la ritmul în care beau adormiții ăști’lalți… nu ne mai trezim în veac și pururi. hAm zis!

  Răspunde

 4. Jean
  decembrie 24, 2016

  La Piatra Neamț,livolutia a fost cu tv color ,cu covoare si alte bunuri sustrase din sediul administrativ cu o mare si rapida îndemânare patriotica! Acel Trapiel a făcut avere vânzând portocalele si alte alimente ce ar fi trebuit distribuite gratis! Cat privește armata….era complet dezinformata si derutata! L-aș întreba pe actualul colonel si consilier Morariu Vasile, de unde știa el,atunci ca apa era otrăvită si anunța cu o portavoce populația sa nu bea apa?! Cred ca era unul dintre….inițiații care,si astăzi și-au păstrat privilegiile! Au capusat tara asta pe motiv de eroism si revoluționarism desantat….

  Răspunde

 5. Jan. Pintilie
  februarie 1, 2017

  Despre impuscaturile de la Releul Pietricica cu muntele Carloman intre soldati nu vorbeste nimeni cu cartuse trasoare,ca nu se intelegea pe cine sa aparam .Sunt unul dintre cei multi voluntari care sa oferit sa moara pentru viitorul copiilor lor .Ni sau dat Kalasnicov grenade trei incarcatoare si sa impuscam pe toti care erau impotriva Revolutiei. CINE ERAU CEI CARE DADEAU ORDINE?CEI CARE AU RAMAS SI ASTAZI PRIMA COMUNISTI DUPA ACEIA CAPITALISTI .EU am schimbat si aerul si tara sunt f. MULTUMIT AM AVUT REALIZARI EXTRAORDINARE O FAMILIE MODEL CU DOI COPII CARE AU TERMINAT FACULTATEA PLUS MASTER FARA AJUTORUL STATULUI RO. ATUNCI CARE REVOLUTIE SI PENTRU CINE?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop