PROFESORUL NĂSTĂSELU DESPRE PARTIDELE POLITICE: „PSD-PENAL, PNL-MONSTRU, USR-A MURIT ÎNAINTE DE A SE NAȘTE”

2
309

nastaselu-copy

Oferta politică de Moș Nicolae

Partidele se prezintă cu o ofertă specială pentru alegători, de data aceasta ele sunt oferta, pentru că de minciuni, furtișaguri, promisiuni, românul s-a cam săturat. Dar iată cum se prezintă cei pe care noi îi vom alege :

P.S.D. – penali, plagiatori, semianalfabeți, doctori docenți cu diplome, dar fără studii, mincinoși, dar, totuși, din pâinea promisă, dau câteva firimituri;

P.N.L.- un monstru apărut din încrucișări nepermise între specii ciudate ca moluște, crocobaueri, vietăți bipede și altele din care, potrivit teoriei lansate de Alina Gorghiu, a apărut o supra specie – liberalul, căruia i se permite totul în politică;

A.L.D.E.- asociație care se declară liberală, dar acționează ca orice grup de prostituate ilegale care spun una și fac alta;

U.S.R.- partidul care a murit înainte de a se naște. Păcat, pentru că în perioada sarcinii părea sănătos;

P.R.U.- nebunii nu pot fi lăsați în libertate pentru că reacțiile lor sunt imprevizibile, iar între Vlad Țepeș și acest grup este o distanță mare cu miros de securism.

Celelalte grupuri din colorata faună românească nu le mai prezentăm, pentru că sunt pline de cameleoni, reptile, gușteri, șobolani, încât riscăm să nu-i mai putem ține în viitor la grădinile zoologice.

Totuși, să nu-i uităm pe independenți !

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. valisor 6 decembrie, 2016 at 12:02 Răspunde

    Mulțumesc! Abia dacă mă mai uit în oglindă, încruntat și doar cu câte un ochi abia mijit, iar asta doar ca să mă rad (că de bărbierit mi-e rușine să-mi mai arăt fața), de cât mi-am tot aruncat șoșonii în urnă și tot plini cu rahat îi port. Am ajuns ca nici în Moș Crăciun să nu mai cred și… ce hal de om sunt eu acuma dacă aștept, ca un sociopat, să se întâmple vreo nenorocire de proporții?!? că doar atunci ne amintim că avem drepturi și răbufnim; ca la vasele comunicante: se scurge picătura în paharul deputatului și se umple cu pelin, până la supraplin, paharul electoratului. Tare mi-e că ruleta, care și-l face omul cu mâna lui, e detaliat măsluită și mă întreb…. efortul ăsta… la ce bun? Poate ar trebui schimbat tocmai efortul, apoi iar și iar și, se poate ca, la un moment glorios, să se pupe cu neuronul gordian al românului.

  2. constantin 7 decembrie, 2016 at 11:13 Răspunde

    si totusi ce facem?este adevarat ca toate asa zise partide politice sunt varza.cand au fost la guvernare nu au facut nimic inafara de plinul lor si al nemurilor.din pacate cu totii suntem complici la marea frauda.ganditi-va ca la nivel de tara sunt disponibile (prin program )2(doua ) milioane voturi la care se adauga 500.000 cnp-uri fara titular.inntre numarul total buletine vot tiparite si numarul real de alegatori exista 4(patru)milioane voturi.prin lege noi pregatim frauda electorala.buletinele de vot folosite la alegeri nu se arhiveaza.autoritatea electorala este de forma.tragerea la sorti pentru sefii bej si sectiile de vot este fictiva.numai anumiti judecatori pot fi presedinte si loctiitor bej.o buna bucata de timp era mitrofan.acum fiindca s-a pensionat au venit la butoane serghei si dumitrescu accidental d-na botezatu.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.