PROFESORUL NĂSTĂSELU: „PARLAMENTUL ROMÂNIEI S-A UMPLUT DE SPECIMENE SEMIANALFABETE”

1
356

nastaselu-copy

Partide și parlamentari

Partidele politice din România au devenit cea mai nocivă realitate de pe plaiurile noastre acționând ca armele de distrugere în masă căutate de americani aiurea în Irakul lui Sadam Hussein. Ce dracu căutau acolo nu-mi pot explica, pentru că armele biologice letale au fost deja depistate în România după decembrie ”89”.

Aceste arme distrugătoare sunt partidele , cel puțin așa s-au numit ele. Formate dintr-un amestec care-și schimbă mereu compoziția în funcție de interese, nu ale țării, ci ale lor, aceste asociații bazate pe formula P.L.M.H.I. ( prostie, lașitate, minciună, hoție, iresponsabilitate ) au nenorocit țara. Dar iată cum funcționează sistemul acestor găști care poartă diferite nume folosite abuziv, pentru că de fapt le-au uzurpt de la fostele partide din perioada interbelică.

Un oarecare a prins un loc în parlament. În cei patru ani de mandat dă lucrări ale statului unui favorit al său, transformat peste noapte în om de afaceri. Acesta umflă suma ce trebuie plătită de stat, o parte a banilor fiind dirijați spre partid prin firme diverse. Dar între timp afaceristul nostru care nu se pricepe la nici o afacere a adunat bani suficienți pentru a candida și el. Ca să poată face acest lucru trebuie să cotizeze la partid o anumită sumă de bani și în felul acesta prinde lista candidaților pe un loc eligibil . Omul nostru mai are o singură problemă de rezolvat, cea a studiilor. Rapid este pus director un pion al partidului și diploma de liceu este obținută la foc automat, cea de facultate și doctoratul sunt obținute în câteva luni sau ore, depinde cînd s-a înscris la studii candidatul nostru și după alegeri devine parlamentar și este numit director la o regie națională de unde trebuie să scoată bani și unde este plătit bine, chiar dacă regia statului este pe pierderi și merge spre faliment.

Ajuns parlamentar omul nostru dă comenzi de la stat amantei sale devenită și ea om de afaceri. Umflă și ea sumele pe lucrări, dă la partid, dar îi rămân destui pentru a cotiza și a prinde un loc pe listă la alegerile următoare. Apoi, amanta își aduce în parlament și amantul care este mult mai tânăr decât primul ei protector și astfel componența forului legislativ al țării este stabilită iar banii țării dispar fără urmă.

Astfel, Parlamentul României s-a umplut de specimene semianalfabete dar blindate cu diplome de tot felul, iar aceste vietăți ne hotărăsc viitorul. Ele nu au principii, moralitate, suflet sau minte, ci numai interese. Români, pe mâna acestor haite nenorocite vă veți încredința viitorul vostru, al copiilor și al țării. Să nu uitați niciodată că aceste lepre au adus România în starea de astăzi. I-ați votat douăzeci și cinci de ani, de ce și pentru ce îi mai votați din nou ?

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. valisor 28 noiembrie, 2016 at 10:49 Răspunde

    De ce din nou?! De Principiul I al lui NewTont, INEPȚIA. Calea rațiunii nu e CALEA. Adică este, dar nu e funcțională. Pentru statutul cerebral al electoristului, care alege până culege toate gunoaiele, trebuie setată blajin, cu măiestrie persuasivă, în variantă insurmontabilă, limba oii. Asta e limba „vechilor cazanii”, limbă cu care, stupid de paradoxal, ne tot prostesc „ăștia” și tare mă mir că cum reușesc ei, așa de proști de nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână; oare nu ar fi „armă de tărie” unuia care la micul dejun servește pedagogie pe pâine? Mă întreb și eu!…

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.