DOCTORI CU EPOLEȚI ȘI LA NEAMȚ

Home » Dezvăluiri » DOCTORI CU EPOLEȚI ȘI LA NEAMȚ

By admin on octombrie 25, 2016. 4 Comments

doctorat-copy

Un cotidian central a publicat lista cu toți cei care, în perioada 1995-2016, au obținut titluri academice la Academia de Poliție „Al. I. Cuza”. În total, peste 600 de „doctori” au ieșit de pe porțile Academiei, în domeniul Drept, Ordine Publică și Siguranță Națională. Alături de personaje controversate, care s-au învârtit în lumea politică, pe listă apar și polițiști de carieră, inclusiv din județul Neamț. Trebuie făcută mențiunea că lista cu tezele de doctorat din domeniile Drept, Ordine Publică și Siguranță Națională, susținute public în perioada 2011-2015, la  Academia de Poliție, poate fi accesată și la adresa:  http://www.academiadepolitie.ro/root/studii/iosud/evaluare/TABEL%20TEZE%20EVALUARE.pdf.

În lista publicată de cotidianul central, dar și la adresa menționată mai sus, apar numele a patru nemțeni, dintre care trei sunt ofițeri de poliție. Acestora li se adaugă actualul șef al Gărzii de Mediu Neamț. Toți patru și-au dat doctoratul în domeniul Ordine Publică și Siguranță Națională.  Sub îndrumarea profesorului Miclea Damian, Iftimie Petrariu a susținut teza, în data de 20 iunie 2013, cu denumirea „Managementul autorităților locale alese în menținerea Odinii Publice”.

În același domeniu și-a dat doctoratul și comisarul șef Vasile Benoni Beșu, șeful Serviciului de investigații criminale din IJP Neamț. Sub îndrumarea profesorului universitar Victor Aelenei, ofițerul a susținut teza „Fraudarea instrumentelor de plată electronică”. În aceeași zi, respectiv 30 iulie 2013, comisarul șef Paul Tablan, comandantul IPJ Neamț, a susținut teza de doctorat, coordonator tot profesorul universitar Victor Aelenei, intitulată „Schimbul de date şi informaţii cu privire la A.D.N.” Cel de-al treilea ofițer care a obținut titlul de doctor este comisarul șef Neculai Catană. Acesta, sub îndrumarea profesorului Tical George Marius, a susținut, în data de 7 aprilie 2014, teza de doctorat  „Executarea sancţiunilor contravenţionale în România”. (D.M.)

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

4 Comentarii la DOCTORI CU EPOLEȚI ȘI LA NEAMȚ

 1. cristi   octombrie 25, 2016 at 8:34 pm

  Asa, si?

  Răspunde
 2. Dan   octombrie 26, 2016 at 11:51 am

  Ce salturi spectuloase de la statutul de tablagii la cel de doctori.

  Răspunde
  • valisor ofticosu   octombrie 27, 2016 at 11:21 am

   Miră-te mai pe-ndelete! Te referi la saltul de la salariul de gradat, doar cu bac’, la salariul de gheneral cu doftorat? E ceva!… dar eu aș fi mai curios să aflu ce a fost în capu la Ministeru de Salarii când a decis să ne ia nouă, contribuitorilor ordinari, mai multe parale din buzunar, ca să le crească lor salariile pe nu știu ce sporuri de “riscuri(?!)”, când riscații suntem noi, iar ei sunt cei care ne riscă față de și în interesul infractorilor “grei”. Și și mai curios sunt ce artimetică e în capu la Ministeru de Pensii, în cazul în care e adevărat ce am auzit, că ar avea unii pensii mai ghioldănoase decât salariile ghiolbănoase cu care au eșit. Voi urmări rubrica RĂSPUNDEM CITITORILOR “FIDEI” cu neostoită sete de înțelegere a fenomenelor paranormale.

   Răspunde
 3. Lupu constantin   octombrie 26, 2016 at 1:12 pm

  Ar trebui sa va mai documentati in zona Roman mai este un mare:;doctor; cms.(XXXX). Un mare specialist angajat direct fara scoala pt. ca in1990 se afla la o gura de metrou taind frunze la ciini dar a fost declarat;revolutonar si din subofiter la apelul de seara a fost ofiter iar acum este dr.probabil in incompetenta face abuzuri in ficare zi cu subordonatii de la Sabaoani dar este tinut in brate de alti incompetenti de la Roman si Piatra. In ciuda a numeroase reclamatii.de ce nu faceti o investigatie in rindul cadrelor de la post.veti avea surprize mari cadre sanctionate pe nedrept care au ajuns la Socola. din cauza acestui individ.astept o ancheta.l

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.