Scrisoarea unui profesor de istorie către președintele Iohannis: „V-AM CREZUT ALTFEL DECÂT CEILALȚI POLITRUCI, DAR SE PARE CĂ SUNTEȚI LA FEL”

Home » Opinii » Scrisoarea unui profesor de istorie către președintele Iohannis: „V-AM CREZUT ALTFEL DECÂT CEILALȚI POLITRUCI, DAR SE PARE CĂ SUNTEȚI LA FEL”

By admin on septembrie 13, 2016. 8 Comments

prof-nastaselu-copy

Domnule Președinte Klaus Iohannis,

Vă scriu a treia scrisoare cu toate că am convingerea că nu va fi citită de D-voastră. Cu siguranță aveți căței de pază cum avea și Ceaușescu și ei sortează ce trebuie să treacă și ce nu. Acești cățeluși, probabil foști maidanezi și-au găsit un loc cald și hrană bună la Cotroceni și nu vor să fiți deranjați, căci de liniștea D-voastră depinde hrana lor. Când cu doi ani în urmă vă făceam campanie pentru a fi ales, unii dintre ei vă lătrau pe la toate colțurile dar se pare că v-au înmuiat inima când au început să se gudure după ce ați devenit președinte și i-ați desemnat imediat căței de pază. Pentru că garda prezidențială nu mai avea locuri disponibile, pe cei rămași pe dinafară i-ați numit câinii cățeilor de pază, hrăniți și ei destul de bine din rațiile pensionarilor și ale profesorilor, căci de aceștia țara condusă de D-voastră nu are nevoie. Primii au devenit o povară după ce au construit o țară potrivit vremurilor de atunci, iar a doua categorie este extrem de periculoasă pentru că încearcă să producă tineri normali, ori normalitatea este privită ca o boală de cei din jurul Domniei Voastre, iar inteligența și profesionalismul sunt privite ca infracțiune.

Am sperat că prin alegerea unui profesor de etnie germană o să mergem și noi spre normalitate, căci de ea este nevoie pentru ca poporul acesta și țara să mai existe. Dar așa suntem noi blestemați, să ne păcălim mereu. Așa s-a întâmplat în decembrie 1989 când peste nouă sute de tineri au fost asasinați în România pentru ca Iliescu și banda lui să preia puterea iar asasinii nu au fost judecați nici astăzi, fiind ”pedepsiți”în schimb cu case și pensii speciale, în 1996 ne-am păcălit cu Constantinescu și cei cinsprezece mii de specialiști, în 2004 cu Băsescu, președintele jucător care a produs numai scandaluri și se pare că același lucru s-a întâmplat și în 2014 când v-am ales pe D-voastră. Probabil că de aceea circulă la români proverbul ”E loc și de mai rău”.

V-am crezut altfel decât ceilalți politruci domnule Johannis, dar se pare că sunteți la fel. În doi ani de mandat ați ajutat la nașterea unui monstru politic rezultat din fuziunea PNL cu PDL, monstru condus de o echipă hilară formată din Tanda și Manda și ați adus la conducere un guvern tehnocrat, care pare mai degrabă amatorocrat. Dar cel mai dureros lucru este că deși sunteți profesor, ca și soția D-voastră, nu ați făcut nimic pentru învățământ de care păreți dezinteresat total. Acest sector este inima unei națiuni, dar nu de inimă aveți nevoie.

Domnule Președinte, creierul i-a fost dat omului pentru gândire, inima pentru a-l ține în viață iar fundul pentru anumite activități biologice, necesare de altfel. Aveți în jurul D-voastră câini și căței care folosesc acest ultim organ pentru gândire iar rezultatele muncii lor sunt catastrofale și se văd cu ochiul liber. Încep să cred că v-ați ascuns după constituție și ați devenit un portret la fel ca celelalte din galeria foștilor președinți ai României, președinți de care poporul vrea să uite cât mai repede.

Prof. Vălu Năstăselu

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

8 Comentarii la Scrisoarea unui profesor de istorie către președintele Iohannis: „V-AM CREZUT ALTFEL DECÂT CEILALȚI POLITRUCI, DAR SE PARE CĂ SUNTEȚI LA FEL”

 1. Corina   septembrie 15, 2016 at 5:27 pm

  Se pare ca aceasta Tara este condusa de coruptie si birocratie ..o minciuna politica pe spatele si sufletele a milioane de romani. ..desteapta-te romane. ..ne-ar trebui un Vlad Tepes un Stefan cel Mare un Decebal .. bunul D-zeu sa ocroteasca Tara mea. .neamul meu romanesc. ..

  Răspunde
 2. alecu   septembrie 18, 2016 at 9:55 am

  Mamaaaaaaaa, ce propaganda de doi lei :)))))) Latraul ăsta numai profesor de istorie nu este…e crescut la scoala de politruci, a mâncat propaganda de proastă calitate pe pâine, ăștia put și de pe lună.

  Admin.: Va recomand sa cititi si aici:
  http://atacul.ro/2016/09/17/profesorul-care-il-critica-pe-klaus-iohannis-fost-anchetat-de-securitate-pentru-ca-fi-vrut-sa-l-omor-pe-ceausescu/

  Răspunde
  • Ion Stoie   septembrie 19, 2016 at 9:00 am

   ALECULE(?).CU CAT TE-A PLATIT SOROS SI GASCA LUI DE VANZATORI ?!

   Răspunde
  • Adrian   septembrie 20, 2016 at 1:17 am

   Ăla chiar e profesor de istorie,îl cunosc deci dacă ai avea un 10% din creierul lui ai fi destept restul înțelegi singurel

   Răspunde
 3. Gabriela   septembrie 18, 2016 at 8:07 pm

  Bravo, Domnule profesor! Sunt cu totul de acord cu dvs!

  Răspunde
  • Popescu   septembrie 20, 2016 at 12:02 am

   Alecule , o mare jigodie , habar nu ai pe celume traiesti!!!!

   Răspunde
 4. crissa   septembrie 21, 2016 at 1:10 pm

  Asa este domnule profesor,puteti sa scrieti cate scrisori vreti,nu vedeti ca nu se schimba nimic in tara aceasta in bine,nu ia nimeni atitudine de ceea ce se intampla,dar din pacate poporul doarme la problemele care se intampla in parlament,la deciziile pe care acestia le iau pentru oamenii obisnuiti,salarii taiate,sporuri,angajatii mutati in alte institutii si altele…cine sunt ei sa decida soarta anumitor oameni,se cred cumva dumnezei,as vrea sa traiasca si ei macar o luna sau 1 an cu banii pe care ii primesc oamenii in anumite Institutii de stat sau la privat,ei stau si dorm in sala de sedinte si mai vor si pensii speciale sau nu stiu ce sporuri,dar domnilor parlamentari nu va ganditi si la oamenii de rand,va ganditi numai la familiile voastre si sa va fie voua bine,dar dumnezeu nu doarme niciodata,asa ca luati aminte roata se intoarce la fiecare, mai devreme sau mai tarziu”niciodata sa nu spui niciodata”.

  Răspunde
  • Magdalena   octombrie 19, 2016 at 10:34 pm

   Dupa nume, iti dai seama de gindire,,Alecu” Cum poate gindi un,, roman” asa? Se poate cind esti platit bine.
   Stai prost cu cei 7 ani de acasa.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.